tentang kami

Profil Syarikat


Xi'an Saiyang Bio-technology Co, Ltd terletak di zon pembangunan berteknologi tinggi Xi'an. Xi'an Saiyang Bio-technology Co, Ltd isa berteknologi tinggi perusahaan yang terlibat dalam pembangunan dan pemprosesan ekstrak tumbuhan semulajadi dan herba Cina, serta pembuatan dan pemasaran.


Kami telah membangunkan banyak berbeza ekstrak herba dan monomers. Dengan pasukan kerja yang kuat dan serius qulity kawalan. Produk utama kami adalah BlackRiceExtract, Amygdalin, ekstrak biji anggur, MilkThistleExtract, Koenzim Q10, ekstrak Maca, Togkat AliExtract, Kaqi Fatimah Extract, Powderwhich buah-buahan itu digunakan dalam bidang farmaseutikal, makanan kesihatan dan kosmetik, kami telah dieksport ke NorthAmerica, Eropah, Asia Tenggara dan kawasan-kawasan lain.

Kami akan cuba sedaya upaya untuk membuat jenama berkualiti tinggi dalam lingkungan iman menjaga peningkatan Kesihatan pertama dan baik reputasi, dan mengalu-alukan lebih ramai pelanggan seluruh dunia untuk bekerjasama dengan kami agar masa depan yang cerah!