Tambahan Vitamin K2 Terbaik

Tambahan Vitamin K2 Terbaik

1. Nama Produk: Vitamin K2
2. Sinonim: Vitamin K2
3. CAS: CAS 11032-49-8
4. Formula molekul: C31H46O2
5. Kesucian: 98%

Maklumat produk


Vitamin K2 adalah penting untuk karboksilasi residu glutamat dalam protein tertentu. Pengubahsuaian ini membolehkan protein untuk mengikat kalsium, satu peristiwa penting dalam lekukan pembekuan darah. Karboksilasi glutamat juga penting dalam protein lain yang terlibat dalam pengerakan atau pengangkutan kalsium.

CAS-11032-49-8-Bulk-Vitamin-K2

Penerangan Produk


Nama Produk

Vitamin K2

Bahan-bahan aktif

Vitamin K2

CAS NO.

11032-49-8

EINECS

201-564-2

Formula molekul

C31H46O2

Berat Molekul

444.65

Kesucian

98%

Rupa

Serbuk Kuning CerahAnalisis Produk


image

Fungsi & Aplikasi

1. Serbuk Vitamin K2 digunakan untuk menyembuhkan pendarahan yang disebabkan oleh kekurangan VK2; menggalakkan pembentukan trombin, mempercepat pembekuan darah, mengekalkan masa pembekuan yang betul; juga digunakan sebagai pembekuan cepat dalam pembedahan atau bantuan pertama
2. Serbuk K2 Vitamin digunakan untuk merawat osteoporosis penyakit tulang degeneratif; VK2 menghasilkan protein tertentu yang dikenali sebagai osteocalcin yang boleh mengikat kalsium, oleh itu untuk meningkatkan ketumpatan tulang dan untuk mencegah patah tulang.
3. Vitamin K2 Serbuk boleh mencegah penyakit karsinoma hepatoselular pada wanita dengan sirosis virus.
4. Serbuk Vitamin K2 mempunyai fungsi diuretik, mempromosikan detoksifikasi hati dan menurunkan tekanan darah

Vitamin K4

Sila yakinkan untuk memborong suplemen vitamin k2 bukan-gm yang terbaik untuk dijual secara dalam talian. Kami dikenali sebagai salah satu pengilang profesional dan pembekal. Menawarkan perkhidmatan dalam talian yang baik dengan harga yang kompetitif, dialu-alukan untuk membeli ekstrak tumbuhan pukal berkualiti dalam stok dari kilang kami.
Hot Tags: suplemen vitamin k2 terbaik, pengeluar, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam stok, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:tidak Seterusnya:tidak

Siasatan