Vitamin K4

Vitamin K4

1. Nama Produk: Menadiol di (asetat)
2. Sinonim: Vitamin K4
3. CAS: CAS 573-20-6
4. Formula molekul: C15H14O4
5. Kesucian: 99%

Maklumat produk


Menadiol Diacetate (Vitamin K4) adalah penting untuk pembekuan darah yang cekap dan mengekalkan kalsifikasi tulang yang betul. Praktikal Menadiol Diacetate (Vitamin K4) membantu dalam rawatan penyakit jenis hemorrhagic, iaitu coccidiosis. Kekurangan Menadiol Diacetate (Vitamin K4) pada anak-anak burung yang dijangkiti spesies Eimeria secara mendadak meningkatkan kadar kematian dan ini juga berlaku sekiranya jangkitan ringan atau subklinikal. Menadiol Diacetate (Vitamin K4) juga boleh menyewa akibat hemorrhagic yang disebabkan oleh pentadbiran ubat sulpha dan antibiotik yang, dengan menekan penapaian flora bakteria usus mengurangkan sintesis bakteria endogen vitamin K. Sebagai Vitamin keluarga, vitamin K4 yang mencukupi dalam makanan boleh meningkatkan tahap hewan yang sihat terutama dalam keadaan tekanan.

Vitamin K4

Penerangan Produk

Nama Produk

Vitamin K4

Bahan-bahan aktif

Vitamin K4

CAS NO.

573-20-6

EINECS

209-352-1

Formula molekul

C15H14O4

Berat Molekul

258.27

Kesucian

99%

Rupa

Serbuk putih


Analisis Produk


Vitamin K4

Fungsi & Aplikasi

Terutamanya berkaitan dengan kekurangan vitamin K yang disebabkan oleh. Seperti malabsorpsi usus yang disebabkan oleh kekurangan vitamin K. Pelbagai penyebab jaundis obstruktif, kolitis ulseratif kronik, pankreatitis kronik, dan reseksi usus besar selepas pengurangan fungsi penyerapan usus; Penggunaan jangka panjang antibiotik boleh menyebabkan kekurangan vitamin A K, antibiotik spektrum luas atau antiseptik usus boleh membunuh atau menghalang komuniti bakteria usus yang normal, mengakibatkan bakteria usus dikurangkan mensintesis vitamin.

Vitamin K4

Sila yakinkan borong vitamin k4 yang tidak sihat untuk dijual secara dalam talian. Kami dikenali sebagai salah satu pengilang profesional dan pembekal. Menawarkan perkhidmatan dalam talian yang baik dengan harga yang kompetitif, dialu-alukan untuk membeli ekstrak tumbuhan pukal berkualiti dalam stok dari kilang kami.
Hot Tags: vitamin k4, pengeluar, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam stok, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:tidak Seterusnya:tidak

Siasatan