Lama dilaporkan ciprofloxacin

Lama dilaporkan ciprofloxacin

1. produk nama: Ciprofloxacin lama dilaporkan
2. rupa: Serbuk putih
3. CAS:97867-33-9
4. Formula molekul: C20H22FN3O5
5. kesucian: 99%

Maklumat produk

Lama dilaporkan ciprofloxacin adalah antimicrobials. Digunakan untuk sistem pembiakan kencing yang disebabkan oleh jangkitan bakteria yang sensitif, termasuk jangkitan saluran kencing yang sederhana dan rumit, radang bakteria, bakteria Neisseria dulan wanita dan cervicitis (termasuk strain pengeluaran enzim disebabkan oleh). Juga boleh menjadi rawatan jangkitan saluran pernafasan, termasuk jangkitan bronkial akut sensitif disebabkan oleh bacilli gram-negatif dan jangkitan paru-paru. Rawatan jangkitan saluran gastrousus shigella, salmonella dan E.coli melahirkan enterotoxin, kelembapan, Timbalan hemolytic bakteria vibrio, dll. Boleh merawat demam typhoid ialah demam, tulang dan sendi jangkitan, tisu lembut jangkitan sepsis sistemik jangkitan kulit, dan sebagainya.

Amygdalin_副本

Penerangan produk

Nama produk

Lama dilaporkan ciprofloxacin

Bahan-bahan aktif

Lama dilaporkan ciprofloxacin

Sinonim

1-Cyclopropyl-6-fluoro-1,4-dihydro-4-oxo-7-(1-piperazinyl)-3-quinolinecarboxylic lama dilaporkan asid; 1-cyclopropyl-6-fluoro-4-oxo-7-(piperazin-1-yl)-1,4-dihydroquinoline-3-carboxylic asid - asid 2-hydroxypropanoic (1:1)

CAS NO.

97867-33-9

EINECS

C20H22FN3O5

Formula molekul

C23H27N3O7

Berat molekul

403.4

Kesucian

99%

Takat lebur

> 255-257ºC(dec)

Takat didih

581.8At760mmHg ° C

Takat kilat

305.6° C

Penampilan

Serbuk putih

Fungsi & permohonan

Ciprofloxacin adalah antibiotik broad-spectrum yang amat berkesan. Kesan farmakologi fluoroquinolones, anti-bakteria spektrum dengan norfloxacin, aktiviti antibakteria sedang fluoroquinolones yang paling banyak digunakan.
Selain daripada Ijazah tinggi aktiviti antibakteria terhadap bacilli gram-negatif, Staphylococcus juga mempunyai kesan anti-bakteria pneumococcus, yang baik Streptococcus sedikit lebih buruk daripada peranan Staphylococcus. Barangan pada beberapa mycobacteria, Chlamydia trachomatis, Ureaplasma urealyticum, Mycoplasma
hominis juga pembantut kesan. Ubat itu mekanisme tindakan dan rintangan bakteria lihat Norfloxacin.
Sebagai satu racun kulat, Ciprofloxacin umumnya diterima bahawa quinolones bertindak subunit A untuk helicase DNA dalam sel-sel bakteria, menghalang sintesis dan Replikasi DNA dan menyebabkan bakteria mati.

1_180902155556_1_副本

Hot Tags: lama dilaporkan ciprofloxacin, pengilang, pembekal, kilang, harga borong, pukal, dalam talian, beli, dalam stok, bukan-gmo, untuk dijual
Sepasang:Amoxicillin Trihydrate Seterusnya:Rifaximin Xifaxan

Siasatan

You Might Also Like