Benfotiamine Powder

Benfotiamine Powder

1. Nama Produk: Serbuk Benfotiamine
2. Bahan Aktif: Benfotiamine
3. CAS: 22457-89-2
4. Formula molekul: C19H23N4O6PS
5. Kesucian: 99%

Maklumat produk


Benfotiamine adalah vitamin B1 derivatif larut lemak, meningkatkan bioavailabiliti kekurangan vitamin B1 yang mudah larut air, memperbaiki darah dan kepekatan tisu tiin, untuk memperbaiki kesan penguat.

Benfotiamine terutamanya dipasarkan sebagai makanan tambahan antioksidan. Dalam kajian klinikal dengan enam pesakit, benfotiamine menurunkan AGE sebanyak 40%.


D-Galactose

Penerangan Produk Benfotiamine

Nama Produk

Benfotiamine

Bahan-bahan aktif

Benfotiamine

Sinonim

/

CAS NO.

22457-89-2

Ketumpatan

1.4 ± 0.1 g / cm3

Formula molekul

C19H23N4O6PS

Berat Molekul

466.448

Kesucian

99%

Takat lebur

165ºC

Takat didih

745.1 ± 70.0 ° C pada 760 mmHg

Titik kilat

404.4 ± 35.7 ° C

Rupa

Serbuk putih

N-Methyl-D-Aspartic acid powder Fungsi Benfotiamine

Benfotiamine berguna untuk rawatan retinopati diabetes, neuropati, dan nefropati Walau bagaimanapun, "Sebilangan besar kesan yang dikaitkan dengan benfotiamine diekstrapolasi dari kajian in vitro dan haiwan, malangnya, keterangan yang jelas dari kajian manusia adalah kekurangan dan terutama kajian titik akhir yang hilang. Kajian klinikal adalah wajib untuk meneroka potensi terapeutik benfotiamine dalam kedua-dua keadaan patologi diabetes dan bukan kencing manis ".

Adalah difikirkan bahawa rawatan dengan benfotiamine membawa kepada peningkatan kadar difosfet tiin intraselular, suatu cofactor transketolase. Enzim ini mengarahkan glycation maju dan produk lipoxidation akhir (AGE's, ALE's) substrat ke laluan pentos fosfat, sekali gus mengurangkan AGE tisu.

Penggunaan Benfotiamine

1. Benfotiamine digunakan untuk pencegahan dan rawatan kekurangan vitamin B1;
2. Untuk peningkatan permintaan vitamin B1, dengan pengambilan makanan yang tidak mencukupi (keletihan, hipertiroidisme, kehamilan, penyusuan, semasa buruh manual yang berat, dan sebagainya);
3. Benfotiamine digunakan dalam rawatan encephalopathy Wernicke bukan alkohol;
4. Untuk merawat beriberi;
5. Digunakan dalam penyakit berikut, spekulasi dan kekurangan vitamin B1 dan gangguan metabolik yang berkaitan dengan rawatan, seperti neuralgia; Kesakitan otot, sakit sendi; Neuritis periferal, paralisis saraf periferal; Gangguan metabolik miokardium; Sembelit dan lain-lain halangan fungsi gastrousus motor.

 NMDA

Sila beri jaminan untuk memborong serbuk benfotiamine bukan gmo yang tidak boleh dijual secara online. Kami dikenali sebagai salah satu pengilang profesional dan pembekal. Menawarkan perkhidmatan dalam talian yang baik dengan harga yang kompetitif, dialu-alukan untuk membeli ekstrak tumbuhan pukal berkualiti dalam stok dari kilang kami.
Sepasang:tidak Seterusnya:NAD + Powder

Siasatan