Powder Calcium Pyruvate

Powder Calcium Pyruvate

1. Nama Produk: Serbuk Kalsium Pyruvate
2. Bahan Aktif: Calcium Pyruvate
3. CAS: 52009-14-0
4. Formula molekul: C6H6CaO6
5. Kesucian: 99%

Maklumat produk


Kalsium piruvat sebagai suplemen makanan, telah mempercepatkan pengambilan lemak, mengurangkan berat badan, meningkatkan ketahanan fizikal, meningkatkan prestasi atlet dan kesan lain; perlindungan khas pada jantung, dan meningkatkan keberkesanan otot jantung dan mengurangkan serangan jantung atau iskemia yang disebabkan oleh kecederaan jantung; manakala kalsium piruvat telah menelan radikal bebas dan menghalang pembentukan radikal bebas dan kesan penting lain.

D-Galactose

Penerangan Produk Kalsium Pyruvate

Nama Produk

Kalsium Pyruvate

Bahan-bahan aktif

Kalsium Pyruvate

Sinonim

/

CAS NO.

52009-14-0

Ketumpatan

1.031 g / mL pada 25 ° C

Formula molekul

C6H6CaO6

Berat Molekul

214.186

Kesucian

98%

Takat lebur

N / A

Takat didih

165ºC pada 760 mmHg

Titik kilat

1 ° F

Rupa

Serbuk putih

D-Galactose POWDER Fungsi & Aplikasi Kalsium Pyruvate

1. Calcium Pyruvate mempunyai fungsi kehilangan berat badan. Kalsium piruvat ke dalam badan yang pertama akan digantikan dengan rembesan gastrik asid hidroklorik adalah asid organik yang lemah - asid piruvat (berat molekul 88), mudah melalui sel membran dan ke dalam sel, tenaga mencapai sel-sel badan oleh tumbuhan osmosis - mitokondria, yang dihantar dalam asid lemak (terutamanya rantai panjang) dioksidakan dan dibakar untuk tenaga, pengurangan lemak badan dalam prestasi makro, penurunan berat badan.

2. Calcium Pyruvate mempunyai fungsi meningkatkan ketahanan. Calcium piruvat memberi pekerja manual, atlet intensiti tinggi mental dan daya hidup, tetapi sifatnya tidak tergolong dalam doping

3. Calcium piruvat adalah makanan tambahan nutrisi kalsium yang sangat baik. Kalsium adalah tambahan nutrisi kalsium pyruvate. Walaupun kurang dari 20% kandungan kalsiumnya, tetapi ke dalam tubuh manusia, tidak seperti produk kalsium yang lain akan meningkatkan beban pada hati dan ginjal, mengakibatkan timbunan mempengaruhi ion piruvat dapat memasuki sel yang terlibat dalam metabolisme bahan organik baik penurunan berat badan tanpa menjejaskan simpanan protein.

4. Kalsium piruvat telah menurunkan kolesterol dan fungsi kolesterol berkepekatan rendah.

5. Memperbaiki fungsi jantung. Kalsium piruvat bertindak pada mitokondria, tenaga yang diperlukan untuk membekalkan aktiviti jantung secara tepat pada masanya, meningkatkan daya tahan jantung yang memacu, yang dapat memanjangkan hayat jantung.


natural D-Galactose

Sila yakinkan borong serbuk kalsium pyruvate bukan gmo yang sihat untuk dijual secara dalam talian. Kami dikenali sebagai salah satu pengilang profesional dan pembekal. Menawarkan perkhidmatan dalam talian yang baik dengan harga yang kompetitif, dialu-alukan untuk membeli ekstrak tumbuhan pukal berkualiti dalam stok dari kilang kami.
Hot Tags: serbuk kalsium pyruvate, pengeluar, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam stok, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:tidak Seterusnya:NAD + Powder

Siasatan