Fisetin Powder

Fisetin Powder

1. Nama Produk: serbuk Fisetin
2. CAS: 528-48-3
3. Formula molekul: C15H10O6
4. Kesucian: 98% 99%

Maklumat produk


Fisetin adalah flavonol, sejenis bahan kimia yang terstruktur yang tergolong dalam kumpulan polifenol flavonoid. Fisetin boleh didapati di banyak tumbuh-tumbuhan, di mana ia berfungsi sebagai agen pewarna.

Fisetin boleh ditemui dalam pelbagai tumbuhan seperti Acacia greggii, Acacia berlandieri, dalam warna coklat kuning muda dari Rhus Cotinus (Eurasian smoketree), di Butea frondosa (pohon parrot), Gleditschia triacanthos, Quebracho Colorado, dan genus Rhus dan Callitropsis nootkatensis (Cypress kuning).

漆黄素5

Penerangan Produk

Nama Produk

Fisetin Powder

Bahan-bahan aktif

Fisetin

CAS NO.

528-48-3

Formula molekul

C 15 H 10 O 6

Kesucian

99% 98%

Rupa

Serbuk kuning

Fungsi & Aplikasi

Fisetin telah digunakan dalam produk penjagaan kesihatan dan bidang farmasi kerana fungsi berikut:

1. Fisetin boleh digunakan untuk mengubati rematik, disentri, astrologi, hernia, distensi perut, sakit gigi, kecederaan traumatik, dan ulser kulit dalam klinikal.
2. Fisetin boleh anti-radang.
3. Fisetin boleh antiproliferatif.
4. Fisetin boleh menunjukkan rheumatoid arthritis, cirit-birit, sakit perut, sakit hernia, tekanan perut, sakit, lebam, bengkak, luka, karbohidrat.
5. Fisetin boleh menghilangkan angin dan menyehatkan.

植提适用范围官网

Sila yakin untuk memborong serbuk fisetin non-gmo yang sihat untuk dijual dalam talian. Kami dikenali sebagai salah satu pengilang profesional dan pembekal. Menawarkan perkhidmatan dalam talian yang baik dengan harga yang kompetitif, dialu-alukan untuk membeli ekstrak tumbuhan pukal berkualiti dalam stok dari kilang kami.
Hot Tags: serbuk fisetin, pengilang, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam stok, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:tidak Seterusnya:NAD + Powder

Siasatan

You Might Also Like