Serbuk Hyaluronic Acid Low Molecular Weight

Serbuk Hyaluronic Acid Low Molecular Weight

1. Nama Produk: Serbuk Asid Hyaluronic
2. Spesifikasi: 95% -98%
3. Kosmetik dan Perubatan Gred

Maklumat produk


Asid hyaluronik

Sodium Hyaluronate (asid hyaluronik, HA), natrium

garam asid hyaluronik adalah berat molekul tinggi liar

mucopolysaccharide dikarang oleh beribu-ribu ulangan

unit disaccharide asid D-glucuronic dan N-asetil-D-glukosamin.gambar


gambar

gambar

Faedah Kesihatan Hyaluronic Acid

Berbanding dengan humectants lain, HA kurang dipengaruhi oleh alam sekitar, kerana ia mempunyai kapasiti hygroscopic tertinggi dalam kelembapan yang agak rendah, sementara mempunyai kapasiti hygroscopic terendah dalam kelembapan yang agak tinggi. HA secara meluas dikenali dalam industri kosmetik sebagai pelembap yang sangat baik dan dipanggil "Ideal Pembersih Asli Faktor".

2. Berat molekul tinggi HA mempunyai pelinciran yang baik dan filem ~ membentuk sifat. Apabila memohon kosmetik yang mengandungi HA berat molekul tinggi ke kulit, kehilangan air epidermis (TEWL) berkurang dan kulit menjadi lembut dan berkilat.

3. Berat molekul rendah HA boleh sebahagiannya menembusi kulit dan menyuburkannya dari dalam. Apabila berat molekul yang berbeza HA digunakan secara serentak dalam formulasi kosmetik yang sama, ia boleh mempunyai kesan synergetik, untuk mengaktifkan pelembab global dan pelbagai fungsi penjagaan kulit. Lebih banyak kelembapan kulit dan kehilangan air epidermal yang lebih rendah mengekalkan kulit yang cantik dan sihat.

Permohonan

gambar


COA OF Hyaluronic Acid

COA Asid Hyaluronik

Hot Tags: asid hyaluronic serbuk rendah molekul, pengeluar, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam stok, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:Betaine Powder Seterusnya:CBD Powder

Siasatan

You Might Also Like