Suplemen Nicotinamide Mononucleotide

Suplemen Nicotinamide Mononucleotide

1. Nama Produk: Nicotinamide Mononucleotide
2. Sinonim: NMN
3. CAS: 1094-61-7
4. Formula molekul: C11H15N2O8P
5. Kesucian: 99%

Maklumat produk

Nicotinamide mononucleotides memainkan peranan penting dalam pengeluaran tenaga sel manusia, yang terlibat dalam sintesis nadi intraselular (nikotinamide adenine dinucleotide, koenimme penting untuk penukaran tenaga sel).


gambar

Penerangan Produk Nicotinamide Mononucleotide

Nama Produk

Nicotinamide Mononucleotide

Bahan-bahan aktif

Nicotinamide Mononucleotide

Sinonim

NMN

CAS NO.

1094-61-7

EINECS

214-136-5

Formula molekul

C11H15N2O8P

Berat Molekul

334.219

Kesucian

99%

Takat lebur

N / A

Takat didih

N / A

Titik kilat

N / A

Rupa

Serbuk putih

COA Nicotinamide Mononucleotide

gambar

Fungsi Nicotinamide Mononucleotide

Nicotinamide Mononucleotide kepunyaan Vitamin B, yang menyertai metabolisme dalam badan, boleh digunakan untuk mencegah pellagra atau penyakit pembiakan niacin yang lain.

Nicotinamide Mononucleotide boleh digunakan sebagai nutrisi / pemakanan manusia, baik pertumbuhan dan penguatkan imuniti.

Penggunaan Nicotinamide Mononucleotide

Nicotinamide mononucleotide ("NMN" dan "β-NMN") adalah nukleotida yang berasal dari ribosa dan nikotinamida.

Niacinamide (nikotinamida) adalah turunan vitamin B3, juga dikenali sebagai niacin. Sebagai prekursor biokimia NAD +, ia mungkin berguna dalam pencegahan pellagra.
Prekursornya, niacin, terdapat dalam pelbagai sumber pemakanan: kacang, cendawan (portobello, panggang), alpukat, kacang hijau (segar), dan daging ikan dan haiwan tertentu.
Dalam kajian pada tikus, NMN telah membuktikan untuk membatalkan disfungsi arteri yang berkaitan dengan usia dengan mengurangkan tekanan oksidatif. Kajian jangka panjang menunjukkan bahawa NMN dapat melambatkan penurunan fisiologi pada tikus penuaan. Akibatnya, tikus yang lebih tua dalam kajian ini mempunyai tahap metabolisme dan tenaga yang menyerupai tikus muda, dengan jangka hayat lanjutan. Walau bagaimanapun, NMN tidak menunjukkan kesan yang sama pada tikus muda.
Ciri-ciri anti-penuaan sedang diuji pada manusia di Jepun.


gambar
Sila yakin untuk memborong suplemen non-gmo nicotinamide mononucleotide yang sihat untuk dijual dalam talian. Kami dikenali sebagai salah satu pengilang profesional dan pembekal. Menawarkan perkhidmatan dalam talian yang baik dengan harga yang kompetitif, dialu-alukan untuk membeli ekstrak tumbuhan pukal berkualiti dalam stok dari kilang kami.
Sepasang:tidak Seterusnya:NAD + Powder

Siasatan