NMN Anti Penuaan

NMN Anti Penuaan

1. Nama Produk: Nicotinamide Mononucleotide
2. Sinonim: NMN
3. CAS: 1094-61-7
4. Formula molekul: C11H15N2O8P
5. Kesucian: 99%

Maklumat produk

Nicotinamide mononucleotide ("NMN" dan "β-NMN") adalah nukleotida yang berasal dari ribosa dan nikotinamida. Niacinamide (nikotinamide,) adalah sejenis vitamin B3 (niacin.) Sebagai prekursor biokimia NAD +, ia mungkin berguna dalam pencegahan pellagra.

Bentuk unconcentrated, niacin, terdapat dalam pelbagai sumber pemakanan: Kacang, Cendawan (portobello, panggang), Avocados, Kacang Hijau (segar), dan daging ikan dan haiwan tertentu. Dalam kajian [pada tikus], NMN telah membuktikan untuk membatalkan disfungsi arteri yang berkaitan dengan usia dengan mengurangkan tekanan oksidatif.

image

Penerangan Produk Nicotinamide Mononucleotide

Nama Produk

Nicotinamide Mononucleotide

Bahan-bahan aktif

Nicotinamide Mononucleotide

Sinonim

NMN

CAS NO.

1094-61-7

EINECS

214-136-5

Formula molekul

C11H15N2O8P

Berat Molekul

334.219

Kesucian

99%

Takat lebur

N / A

Takat didih

N / A

Titik kilat

N / A

Rupa

Serbuk putih

COA Nicotinamide Mononucleotide

image

Fungsi & Aplikasi Nicotinamide Mononucleotide

1. Nicotinamide mononucleotide dalam sel manusia memainkan peranan penting dalam penjanaan tenaga, ia terlibat dalam sintesis NAD (nicotinamide adenine dinucleotide, sintesis penting penukaran tenaga sel), digunakan dalam anti-penuaan, penurunan gula darah dan produk penjagaan kesihatan yang lain.
2. Nicotinamide Mononucleotide adalah vitamin larut air, Produk ini serbuk kristal putih, tidak berbau atau hampir tidak berbau, pahit dalam rasa, bebas larut dalam air atau etanol, larut dalam gliserin.
3. Nicotinamide Mononucleotide mudah menyerap mulut dan boleh diedarkan secara meluas dalam tubuh, metabolit atau prototaip yang berlebihan dengan cepat mengusir dari air kencing. Nicotinamide adalah sebahagian daripada coenzyme I dan coenzyme II memainkan peranan penghantaran hidrogen dalam rantaian pernafasan oksidasi biologi, boleh mempromosikan proses pengoksidaan biologi dan metabolisme tisu, mengekalkan tisu biasa (terutamanya kulit, saluran pencernaan, dan sistem saraf) integriti mempunyai peranan penting .

Di samping itu, nikotinamide mempunyai pencegahan dan rawatan blok jantung, fungsi sinus nod dan aritmia eksperimen anti-cepat, nikotinamida dapat meningkatkan kadar jantung dan blok atrioventrikular yang disebabkan oleh verapamil.


image

Sila beri jaminan untuk memborong anti-penuaan non-gmn anti penuaan untuk dijual secara dalam talian. Kami dikenali sebagai salah satu pengilang profesional dan pembekal. Menawarkan perkhidmatan dalam talian yang baik dengan harga yang kompetitif, dialu-alukan untuk membeli ekstrak tumbuhan pukal berkualiti dalam stok dari kilang kami.

Sepasang:tidak Seterusnya:NAD + Powder

Siasatan