Perubatan Herba Cina Serbuk Licorice Organik

Perubatan Herba Cina Serbuk Licorice Organik

1. Nama produk: serbuk Licorice 2.Specification: 100% 3.Test Kaedah: TLC 4.Apearance: Brown powder 5.MOQ: 1kg

Maklumat produk

Penerangan Produk

Harga terbaik ubat herba Cina serbuk licorice organik

Liquorice (Inggeris Inggeris) atau licorice (Bahasa Inggeris Amerika) adalah akar Glycyrrhiza glabra dari mana rasa manis dapat diekstrak. Kilang minuman keras adalah legume saka herba asli ke Eropah selatan dan sebahagian Asia, seperti India. Ia bukan botanikal yang berkaitan dengan anise, anise bintang, atau adas, yang merupakan sumber sebatian perisa yang sama. Perisa minuman keras digunakan sebagai gula-gula atau pemanis, terutamanya di beberapa negara Eropah dan Timur Tengah. Ekstrak minuman keras telah digunakan dalam herba dan ubat tradisional. Dalam perubatan tradisional Cina, minuman keras (G. uralensis) dipercayai "mengharmonikan" ramuan dalam formula. Liquorice telah digunakan dalam Ayurveda untuk peremajaan, dan dalam kepercayaan ia dapat membantu penyakit kuning atau penyakit lain. Ia digunakan sebagai ekspektoran dalam perubatan tradisional di Mesir.

Nama Produk:
Serbuk Licorice
Rupa:
Serbuk coklat
Spesifikasi:
100%
Contoh:
10 ~ 20g
MOQ:
1kg
Bahagian yang digunakan:
Root
Gred:
Gred Farmaseutikal
Kerugian Pengeringan:
≤5%
Ash:
≤5%
Jumlah Plate Total:
≤1000cfu / g
Ragi & Acuan:
≤100cfu / g
E coli:
Negatif
Salmonella:
Negatif
Permohonan

Serbuk Licorice telah digunakan dalam produk penjagaan kesihatan dan bidang farmaseutikal kerana fungsi berikut:
1. Serbuk Licorice boleh menenangkan perut anda. Akar licorice digunakan untuk menenangkan masalah gastrointestinal.
2. Serbuk Licorice boleh membersihkan sistem pernafasan anda. Licorice adalah disyorkan untuk merawat masalah pernafasan. Mengambil licorice sebagai suplemen oral boleh membantu tubuh menghasilkan lendir yang sihat.
3. Serbuk licorice dapat mengurangkan tekanan dengan merangsang kelenjar adrenal, yang menggalakkan tahap kortisol yang sihat dalam tubuh.
4. Serbuk Licorice boleh membantu rawatan kanser. Beberapa kajian mengatakan akar licorice berpotensi membantu rawatan kanser payudara dan prostat.
5. Serbuk licorice dapat melindungi kulit dan gigi anda. Licorice boleh menjadi rawatan dermatologi yang berjaya kerana sifat antibakterianya.

Xi'an Saiyang Bio-Technology Co., Ltd

Hubungi: Iris He Email: sales04@syextract.com

Bergerak / Whatsapp: +86 13096907808 WeChat: irishe1990


Sila yakin untuk memborong serbuk ubat herba bukan herba herba bukan gmo yang sihat untuk dijual secara dalam talian. Kami dikenali sebagai salah satu pengilang profesional dan pembekal. Menawarkan perkhidmatan dalam talian yang baik dengan harga yang kompetitif, dialu-alukan untuk membeli ekstrak tumbuhan pukal berkualiti dalam stok dari kilang kami.
Hot Tags: ubat herba cina organik serbuk licorice, pengilang, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam stok, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:Bulk Organik Scutellaria Baicalensis Powder Seterusnya:Borong Herba Cina Bulatan Cistanche Tubulosa Powder

Siasatan

You Might Also Like