Serbuk daun Senna perubatan herba Cina

Serbuk daun Senna perubatan herba Cina

1. nama produk: 2.Specification serbuk daun senna: 3. 100% ujian kaedah: TLC 4.Appearance: hijau serbuk 5.MOQ: 6.Sample 1kg: 10 ~ 20g

Maklumat produk

Senna adalah pertumbuhan cirit-birit di India, Pakistan, selatan China renek. Senna disebabkan oleh sifat urus-urus mereka secara tradisinya telah dianggap herba yang "bersih". Kajian yang lebih moden telah menunjukkan bahawa Senna dalam rawatan sembelit adalah sangat berkesan. Daun dan pod atau buah-buahan boleh digunakan untuk perubatan.

Nama produk:

Serbuk daun senna

Rupa:

Serbuk cahaya hijau

Spesifikasi:

100%

Sampel:

10 ~ 20g

MOQ:

1kg

Bahagian yang digunakan:

Akar

Gred:

Gred farmaseutikal

Permohonan

Serbuk daun senna telah digunakan dalam produk penjagaan kesihatan dan farmaseutikal bidang kerana fungsi-fungsi berikut:
1. Urus-urus kesan: serbuk daun senna mengandungi anthraquinone derivatif, kesannya urus-urus dan kerengsaan lebih daripada julap lain.
2. senna leaf serbuk mempunyai fungsi kesan antibakteria.
3. dietari: serbuk daun senna boleh meningkatkan platelet dan fibrinogen, mengurangkan masa pembekuan, recalcification masa, masa prothrombin dan masa pengecutan darah beku, membantu menghentikan pendarahan tersebut.
4. pengenduran: serbuk daun senna boleh menyekat acetylcholine di Terminal motor saraf dan sendi rangka, jadi yang pengenduran.

Sepasang:Serbuk organik cendawan Reishi semula jadi yang tulen Seterusnya:Makanan Kosmetik Gred Oyster Shell Powder

Siasatan