Herba perubatan semula jadi tulen Astragalus serbuk

Herba perubatan semula jadi tulen Astragalus serbuk

1. produk nama: serbuk astragalus 2.Specification: 100% 3. Kaedah ujian: TLC 4.Appearance: coklat serbuk 5.MOQ: 1kg 6.sample: 10 ~ 20g

Maklumat produk


Herba perubatan semula jadi tulen Astragalus serbuk


Penerangan produk

Astragalus ialah genus besar kira-kira 3,000 spesies herba dan pokok-pokok renek kecil, kepunyaan keluarga Legum Fabaceae dan subfamili Faboideae. Ia adalah genus terbesar tumbuh-tumbuhan dari segi spesies yang telah dikenalpasti. Genus ini berasal dari kawasan temperat di Hemisfera Utara. Propinquus astragalus (syn. A. membranaceus) mempunyai sejarah penggunaan sebagai ubat herba yang digunakan dalam sistem perubatan tradisional Cina dan perubatan Parsi. Dalam Perubatan Cina tradisional A. membranaceus telah digunakan untuk mengukuhkan qi dan mengukuhkan ketahanan cetek, dan menggalakkan pertumbuhan tisu baru dan melaksanakan nanah.

image

Nama produk:

Astragalus serbuk

Rupa:

Serbuk coklat

Spesifikasi:

100%

Sampel:

10 ~ 20g

MOQ:

1kg

Bahagian yang digunakan:

Akar

Gred:

Makanan gred

Fungsi

Serbuk astragalus telah digunakan dalam produk penjagaan kesihatan dan farmaseutikal bidang kerana fungsi-fungsi berikut:
1. Ia mempunyai fungsi mengurangkan kesan sampingan kemoterapi.
2.Iamungkin membantu kawalan gula darah dan insulin dalam penghidap diabetes jenis 2.
3.Iamempunyai fungsi meningkatkan daya keimunan, melindungi badan dari penyakit.

4.Iatelah digunakan untuk melindungi dan menyokong sistem imun, anti-bakteria dan anti, untuk mencegah selesema dan jangkitan sistem respiratori bahagian atas.

Application


Hot Tags: herba perubatan semula jadi tulen astragalus serbuk, pengilang, pembekal, kilang, harga borong, pukal, dalam talian, beli, dalam stok, bukan-gmo, untuk dijual
Sepasang:Angelica Sinensis Powder Angelica Powder Angelica Root Powder Seterusnya:Ekstrak akar Dangguai

Siasatan