Shell Broken Ganoderma Lucidum Spore Powder

Shell Broken Ganoderma Lucidum Spore Powder

1. Nama produk: Shell pecah ganoderma lucidum spore powder 2.Specification: 100% 3.Test Method: TLC 4.Appearance: Dark broen powder 5.MOQ: 1kg 6.Sample: 10 ~ 20g

Maklumat produk


Shell Broken Ganoderma Lucidum Spore Powder


Penerangan Produk

Serbuk spora ganoderma lucidum adalah benih yang dibebaskan dari badan buah apabila jamur matang. Secara biologi, benih ini dipanggil spora. Seperti serbuk ketika dikumpulkan, mereka secara komersil dipanggil "Ganoderma lucidum spore powder."

Diameter spora adalah hanya 5-8 mikron, tetapi kaya dengan bahan bioaktif, seperti Ganoderma lucidum polysaccharides, triterpenoids, asid lucidum Ganoderma, germanium organik dan selenium. Sangat sukar untuk mengumpul serbuk spora. Biasanya, hanya 1 kg serbuk boleh dikumpulkan dari 1000 kg Ganoderma lucidum.

gambar


Maklumat asas


Nama Produk

Serbuk spodan Ganoderma lucidum

Spesifikasi

100%

Rupa

Serbuk coklat gelap

Kaedah Ujian

TLC

MOQ

1kg

Contoh

10 ~ 20g


1. Ganoderma lucidum spore powder boleh meningkatkan keberkesanan dan mengurangkan kesan sampingan kemoterapi, terapi radiasi, meningkatkan toleransi radioterapi pesakit kanser dan kemoterapi.
2. Serbuk sproi ganoderma lucidum dapat mencegah berulang, memindahkan, kondusif kepada penderita'rehabilitasi, mengurangkan komplikasi kanser dan memanjangkan umur pesakit.
3. Mengambil serbuk spora ganoderma lucidum boleh meningkatkan selera makan, meningkatkan tidur, melegakan kesakitan, meningkatkan semangat, memperbaharui kekuatan badan, dan meningkatkan kualiti hidup.

Permohonan


Hot Tags: shell pecah ganoderma lucidum spore bubuk, pengeluar, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam stok, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:Ekstrak akar Dangguai Seterusnya:Serbuk organik cendawan Reishi semula jadi yang tulen

Siasatan