Pure Honey Honey Asli

Pure Honey Honey Asli

1. Nama produk: Serbuk madu 2. Spesifikasi: 100% 3. Penampilan: Serbuk putih 4. MOQ: 1kg 5. Contoh: 10 ~ 20g

Maklumat produk

Madu adalah makanan berkhasiat. Fruktosa dan glukosa dalam madu mudah diserap oleh badan. Madu mempunyai kesan tertentu terhadap penyakit kronik tertentu. Mengambil madu mempunyai fungsi perubatan tambahan yang baik untuk penyakit jantung, hipertensi, penyakit paru-paru, penyakit mata, penyakit hati, disentri, sembelit, anemia, penyakit sistem saraf, perut, dan penyakit ulser duodenal. Penggunaan luaran juga boleh merawat skalds, melembapkan kulit dan mencegah radang dingin.

image

Fungsi:

1. Serbuk madu dapat meningkatkan komposisi darah dan mempromosikan fungsi jantung dan otak dan saluran darah, sehingga sering bermanfaat bagi pesakit kardiovaskular.
2. Serbuk madu mempunyai kesan penyelenggaraan pada hati, dapat mempromosikan regenerasi sel hati, mempunyai efek penghambat tertentu pada pembentukan hati berlemak.
3. Pengambilan serbuk madu dengan cepat boleh membuat keletihan, menghapuskan keletihan dan meningkatkan ketahanan terhadap penyakit.

4. Serbuk madu juga mempunyai kesan steril. Ia sering makan madu dan tidak memberi kesan pada gigi. Ia juga mempunyai kesan pensterilan di dalam mulut.
5. Serbuk madu boleh menyembuhkan kerosakan kulit yang sederhana, terutamanya luka bakar. Apabila madu digunakan sebagai perut luka kulit, bakteria tidak dapat tumbuh.
6. Insomniac dapat mempercepat tidur mereka dengan mengambil 1 sudu bubuk madu (menambah 1 cawan air suam) secara lisan sebelum tidur setiap hari.
7. Serbuk madu juga boleh menjadi pencahar (selagi ia adalah madu asli yang alami dan berpengalaman mempunyai kesan pencahar)

PURE HONEY POWDER

Sepasang:Spray Lemon Juice Juice Powder Seterusnya:Spray Powder Juice Orange Juice

Siasatan