Serbuk epal

Serbuk epal

Serbuk epal
1.Material: Jus dan Sayuran Buah dan Sayuran yang Diimpor.
2.Free Sample (10g-20g)
3. Spesifikasi: 100% 10: 1 20: 1 30: 1
4. Tiada aditif; Tiada bahan pengawet; Tiada pigmen sintetik

Maklumat produk

Apple adalah sumber antioksidan yang hebat dan penuh dengan Vitamin dan Mineral. Nikmati kebaikan dan kebaikan Apple pada bila-bila masa dengan Apple Powder. Powder Apple adalah semulajadi manis, serat yang tinggi, dan sumber yang kaya dengan bahan antioksidan yang dikenali sebagai polifenol.

serbuk epal 1

Penerangan Produk

serbuk epal organik


serbuk akar chicory

Laporan ujian

Serbuk epal


Permohonan


Produk penjagaan kesihatan farmaseutikal, makanan kesihatan, makanan bayi, pepejal pepejal, produk tenusu, makanan segera, makanan ringan, rempah, makanan pertengahan umur dan makanan lama, makanan penyajian, makanan ringan, makanan sejuk, minuman sejuk dan sebagainya.

POWER APPPLE

Manfaat Kesihatan Serbuk Apple

Serbuk epal dihasilkan daripada epal segar yang mana jus telah dikeluarkan melalui proses mendesak semula jadi yang mengekalkan pektin dan rasa. Baki pepejal epal kemudiannya kering dan tanah untuk mencapai saiz zarah seragam. Serbuk epal meningkatkan asas buah untuk produk buah semulajadi kerana ia melengkapkan rasa epal dan perisa buah-buahan yang lain.

Serbuk ini adalah ramuan serba guna dalam banyak aplikasi. Ia sering digunakan untuk menambah minuman protein. Di samping itu, ia boleh digunakan untuk menggantikan lemak dalam sosej atau hamburger. Serta menebal pelbagai sos, sup atau minuman. Seperti yang anda lihat, produk ini mempunyai beribu-ribu kegunaan dalam industri makanan.

Sepasang:tidak Seterusnya:Serbuk Cantaloupe

Siasatan