Serbuk Labu Semulajadi Organik

Serbuk Labu Semulajadi Organik

1. Nama Produk: serbuk labu 2. Spesifikasi: 100% 3. Penampilan: Serbuk kuning 4. MOQ: 1kg 5. Contoh: 10 ~ 20g

Maklumat produk

Serbuk Labu Semulajadi Organik

Penerangan Produk

Labu adalah sejenis sayur penjagaan kesihatan, yang mengandungi nutrisi yang kaya dan mempunyai nilai nutrisi dan perubatan.

image

Serbuk labu kaya dengan karbohidrat, protein, serat makanan, vitamin, karoten, pektin, dan kalium, besi, magnesium dan unsur surih lain, selain citrulline, arginin dan beberapa enzim pada tubuh manusia. Sangat berguna, kandungan lemak sangat rendah . Ia mempunyai kesan perlindungan ke atas sel-sel insulin, boleh membuat pesakit kencing manis dengan tekanan darah, gula darah menurun, diikuti oleh pektin serbuk labu dapat menunda penyerapan usus gula dan lipid, dan dalam penghapusan logam berat dan beberapa racun perosak, dan dapat membantu Fungsi hati dan buah pinggang untuk meningkatkan keupayaan sel hati dan buah pinggang untuk menjana semula. Selain itu serbuk labu mengandungi sejumlah besar faktor SOJ, dengan umur panjang, kecantikan kecantikan, kulit yang lumayan, terutama bagi wanita yang mempunyai kecantikan, kesan penurunan berat badan.


Permohonan:

Ia telah digunakan dalam makanan bayi, produk padat, produk tenusu, makanan segera, makanan ringan, rempah-rempah, pertengahan umur dan makanan lama, membakar makanan, makanan ringan, minuman sejuk makanan sejuk, dan sebagainya.


Hot Tags: serbuk labu asli organik, pengeluar, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam stok, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:Serbuk wheatgrass Seterusnya:Serbuk barli Organic hijau rumput

Siasatan