Peach Fruit Bread

Peach Fruit Bread

1.Material: Jus dan Sayuran Buah dan Sayuran yang Diimpor.
2.Free Sample (10g-20g)
3. Spesifikasi: 100% 10: 1 20: 1 30: 1
4. Tiada aditif; Tiada bahan pengawet; Tiada pigmen sintetik

Maklumat produk

Selain rasa dan aroma yang menyegarkan, buah persik kaya dengan karotenoid dan menawarkan pelbagai manfaat kesihatan. Peach adalah pembekal vitamin A, beta-karoten, dan vitamin C. Mereka juga mengandungi vitamin E, vitamin K, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B3, vitamin B-6, folat, dan asid pantothenik. Sayuran adalah sumber mineral yang baik seperti kalsium, kalium, magnesium, besi, mangan, fosforus, zink, dan tembaga. Mereka rendah kalori, tidak mengandungi lemak tepu atau kolesterol, dan merupakan sumber serat makanan yang baik. Serbuk buah Peach adalah sempurna untuk debu pada pencuci mulut, glazes, smoothie, sos dan sebagai bahan dalam gula-gula. Buah organik serbuk dan tiada apa yang ditambah. Jangan sekali-kali sebarang aditif, pengawet atau pemanis.


Serbuk buah pic

Penerangan Produk

gambar


serbuk pic (3)

Laporan ujian


Serbuk buah pic

Permohonan


Produk penjagaan kesihatan farmaseutikal, makanan kesihatan, makanan bayi, pepejal pepejal, produk tenusu, makanan segera, makanan ringan, rempah, makanan pertengahan umur dan makanan lama, makanan penyajian, makanan ringan, makanan sejuk, minuman sejuk dan sebagainya.

Serbuk buah pic

Hot Tags: serbuk buah persik, pengeluar, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam stok, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:tidak Seterusnya:Serbuk Cantaloupe

Siasatan

You Might Also Like