Pure Pomegranate Natural Powder

Pure Pomegranate Natural Powder

1. Nama produk: serbuk delima 2. spesifikasi: 100% 3. kaedah terbaik: TLC 4. penampilan: serbuk merah muda 5.MOQ: 1kg 6.Sample: 10 ~ 20g

Maklumat produk


Serbuk buah delima semulajadi


Penerangan Produk

The delima, nama botani, Punica granatum, adalah pokok renek yang menuai buah atau pokok kecil dalam keluarga Lythraceae yang tumbuh antara 5 dan 8 m (16 dan 26 kaki) tinggi. Buah ini biasanya di musim di Hemisfera Utara dari September hingga Februari, seperti arils atau jus utuh, buah delima digunakan dalam penaik, memasak, campuran jus, hiasan makanan, minuman keras, dan minuman beralkohol, seperti koktel dan wain. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, ia telah menjadi lebih biasa di pasaran komersil Eropah dan Hemisfera Barat.

Kami memilih delima di Lintong, Wilayah Shaanxi, kedudukannya di antara lima buah delima asal China, dengan warna cerah, berair dan manis, memenangi reputasi yang baik di seluruh dunia untuk kualiti yang baik.


Nama Produk

Serbuk delima

Spesifikasi

100%

Rupa

Serbuk halus

Warna

Serbuk merah muda

Contoh

10 ~ 20g

MOQ

1kg

Gred

Makanan

Bahagian Digunakan

Buah

gambar

Permohonan:

Produk penjagaan kesihatan farmaseutikal, suplemen kesihatan, makanan bayi, pepejal pepejal, produk tenusu, makanan segera, makanan ringan, rempah-rempah, pertengahan umur dan makanan lama, makanan pembakar, makanan ringan, minuman sejuk makanan sejuk dan sebagainya.


Sarankan Dos:

Minuman pepejal (5%), minuman (5%) dan makanan rekreasi (3-5%), ubat, makanan (5-20%)

Sepasang:Semburan dikeringkan serbuk air kelapa asli Seterusnya:Serbuk Cina keledek ungu

Siasatan