Arbutin Untuk Kulit

Arbutin Untuk Kulit

1. Nama Produk: Arbutin
2. Bahan Aktif: Arbutinn
3. Kesucian: 99%
4. Sampel Percuma

Maklumat produk

Alpha Arbutin adalah bahan aktif yang berasal dari tumbuhan semulajadi yang boleh memutihkan dan memancarkan kulit. Powder Alpha Arbutin boleh menyusup ke dalam kulit dengan cepat tanpa menjejaskan kepekatan pendaraban sel dan berkesan menghalang aktiviti tyrosinase dalam kulit dan pembentukan melanin. Dengan gabungan arbutin dengan tyrosinase, penguraian dan saliran melanin dipercepatkan, percikan dan kotoran dapat disingkirkan dan tidak ada kesan sampingan. Alpha Arbutin juga merupakan aktiviti pemutihan yang paling kompetitif pada abad ke-21.

Cas-84380-01-8-Alpha-Arbutin-Skin

Penerangan Produk

Nama Produk

Alpha Arbutin Powder

Nama Botani Arctostaphylos uva-ursi

Bahan-bahan aktif

Alpha Arbutin

Rupa

Serbuk putih

CAS No

497-76-7

Formula molekul

C12H16O7

Berat Molekul 272.25

Kesucian

Alpha Arbutin: 98%, 99% oleh HPLC; Beta Arbutin: 98%, 99% oleh HPLC

Ekstrak

Buah

Cas-84380-01-8-Alpha-Arbutin-Skin (1)

Sijil Keaslian Serbuk Alpha Arbutin

Item

Piawaian

Keputusan

Analisis Fizikal



Penerangan

Serbuk putih Mematuhi

Assay

99% (HPLC) 99.2%

Saiz Mesh

100% lulus 80 mesh Mematuhi

Ash

≤ 5.0% 2.85%
Kerugian Pengeringan ≤ 5.0% 2.85%
Analisis kimia

Logam berat ≤ 10.0 mg / kg Mematuhi
Pb ≤ 2.0 mg / kg Mematuhi
Sebagai ≤ 1.0 mg / kg Mematuhi
Hg ≤ 0.1 mg / kg Mematuhi
Analisis Mikrobiologi

Sisa Pestisida Negatif Negatif
Jumlah Plate Jumlah ≤ 1000cfu / g Mematuhi
Ragi & Acuan ≤ 100cfu / g Mematuhi
E.coil Negatif Negatif
Salmonella Negatif Negatif


Fungsi

1. Serbuk Alpha Arbutin adalah berbahaya sekiranya terdapat hubungan mata (merengsa).

2. Alpha Arbutin Powder mail agak berbahaya jika berlaku penyedutan (perengsa paru-paru).

3. Serbuk Alpha Arbutin tidak merengsa untuk kulit.

4. Alpha Arbutin Powder adalah cerah kulit yang sangat baik.

Permohonan

1. Alpha arbutin digunakan di bidang kosmetik.

(1) Alpha arbutin boleh melindungi kulit daripada kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas.

(2) Alpha arbutin adalah agen pemutih kulit yang sangat popular di Jepun dan negara-negara Asia untuk kulit pigmen.

(3) Alpha arbutin menghalang pembentukan pigmen melanin dengan menghalang aktiviti Tyrosinase.

(4) Arbutin Alpha terutamanya memberikan tiga sifat utama; Kesan pemutihan, kesan anti-umur, dan penapis UVB / UVC.

 

2. Alpha arbutin digunakan di medan perubatan.

(1) Alpha arbutin pertama kali digunakan dalam bidang perubatan sebagai agen anti-radang dan antibakteria.

(2) Alpha arbutin digunakan terutamanya untuk cystitis, urethritis, dan pyelitis.

(3) Alpha arbutin digunakan untuk merawat keradangan alahan kulit.

(4) Alpha arbutin telah digunakan untuk menghalang pigmentasi dan untuk memutihkan kulit dengan cantik.

(5) Alpha arbutin boleh digunakan untuk memutihkan kulit, untuk menghalang bintik-bintik hati dan bintik-bintik, untuk merawat tanda selaran matahari dan mengawal melanogenesis.


image

Sila yakin bahawa borong bukan gm arbutin yang sihat untuk kulit dijual secara dalam talian. Kami dikenali sebagai salah satu pengilang profesional dan pembekal. Menawarkan perkhidmatan dalam talian yang baik dengan harga yang kompetitif, dialu-alukan untuk membeli ekstrak tumbuhan pukal berkualiti dalam stok dari kilang kami.
Hot Tags: arbutin untuk kulit, pengeluar, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam stok, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:tidak Seterusnya:Harga Terbaik Organik Opc Seed Grape

Siasatan