Astaxanthin Oil

Astaxanthin Oil

1. Nama Produk: Serbuk Astaxanthin
2. Bahan Aktif: Astaxanthin
3. CAS: 472-61-7
4. Formula molekul: C40H52O4
5. Kesucian: 1% 5% 10%

Maklumat produk

Astaxanthin adalah antioksidan yang berkuasa yang 10 kali lebih mampu daripada karotenoid lain, jadi ia memberi manfaat kepada penyakit kardiovaskular, imun, radang dan neurodegeneratif. Ia juga melintasi penghalang darah-otak, yang menjadikan ia tersedia untuk mata, otak dan sistem saraf pusat untuk mengurangkan tekanan oksidatif yang menyumbang kepada penyakit okular dan neurodegenerative seperti glaukoma dan Alzheimer.

1

Penerangan Produk

Nama Produk

Astaxanthin Oil

Bahan-bahan aktif

Astaxanthin

Kaedah Ujian

HPLC

CAS NO.

472-61-7

Formula molekul

C40H52O4

Berat Molekul

596.84

Kesucian

1% -10%

Rupa

Minyak Merah


2

image

Fungsi


1. Dengan fungsi pigmen makanan semulajadi, Astaxanthin mempunyai nilai pemakanan yang kaya dan kesan pewarna yang baik.
2. Astaxanthin mempunyai aktiviti penentangan oksidasi yang sangat baik, dari segi aktiviti pemotongan radikal bebas adalah 1000 kali lebih tinggi daripada VE semulajadi.
3. Astaxanthin boleh mencegah penyakit arteriosklerosis dan penyakit.
4. Astaxanthin boleh digunakan sebagai aktiviti antikanser untuk menguatkan fungsi sistem imun.
5. Meningkatkan kesihatan sistem saraf pusat.
6. Memperkasakan metabolisme tenaga organisma.

Permohonan

1. Digunakan dalam bidang makanan, ia terutamanya digunakan sebagai bahan tambahan makanan untuk pigmen dan penjagaan kesihatan.
2. Digunakan dalam medan suapan haiwan, ia digunakan sebagai aditif makanan haiwan baru untuk menyampaikan warna, termasuk ladang-ladang salmon dan kuning telur.
3. Digunakan dalam bidang farmaseutikal, ia digunakan terutamanya untuk mencegah kanser dan anti-oksidan.
4. Digunakan dalam bidang kosmetik, ia digunakan terutamanya untuk perlindungan Antioksidan dan UV.

SOST Pembekalan borong FDA Diluluskan Astaxanthin KapsulSila yakin untuk memborong minyak astaxanthin non-gmo yang sihat untuk dijual dalam talian. Kami dikenali sebagai salah satu pengilang profesional dan pembekal. Menawarkan perkhidmatan dalam talian yang baik dengan harga yang kompetitif, dialu-alukan untuk membeli ekstrak tumbuhan pukal berkualiti dalam stok dari kilang kami.
Hot Tags: minyak astaxanthin, pengilang, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam stok, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:tidak Seterusnya:Harga Terbaik Organik Opc Seed Grape

Siasatan

You Might Also Like