Coptis Chinensis akar ekstrak serbuk Berberine 98%

Coptis Chinensis akar ekstrak serbuk Berberine 98%

1. nama produk: coptis organik semulajadi chinensis akar ekstrak serbuk berberine 98% 2. bahan aktif: berberine 3. CAS NO.:633-65-8 4. molekul Formula: C20H18NO4. CL 5.Specification:98% 6.Appearance: kuning serbuk

Maklumat produk

Berberine ialah garam quaternary ammonium dari Kumpulan protoberberine yang mengandungi isoquinoline. Ia didapati dalam tumbuhan itu sebagai Berberis (contohnya aquifolium Berberis (Oregon anggur), Berberis vulgaris (Barberry) dan aristata Berberis (pokok kunyit)), Hydrastis canadensis (Goldenseal), amurense Phellodendron (pokok Cork Amur Huang Bai Huang Po, Po Mu) dan Coptis chinensis (Goldthread Cina, Huang-Lian, Huang-Lien), dan Tinospora cordifolia, dan setakat yang kecil di mexicana Argemone (Prickly Poppy) dan californica Eschscholzia (Californian Poppy). Berberine biasanya ditemui di dalam akar, rhizomes, batang, dan menyalak.

Penerangan produk

Nama produk

Ekstrak akar Coptis chinensis

Bahan-bahan aktif

Berberine

Spesifikasi

98%

Penampilan

Serbuk kuning

CAS NO.

633-65-8

Formula molekul

C20H18NO4. CL

Kaedah ujian

HPLC

Bahagian yang digunakan

Akar

Kerugian atas pengeringan

≤5%

Ash

≤5%

Jumlah plat kiraan

≤1000cfu/g

Yis & acuan

≤100cfu/g

E. Coli

Negatif

Salmonella

Negatif

Berberine.png

Fungsi:

Coptis chinensis akar ekstrak Berberine serbuk telah digunakan dalam produk penjagaan kesihatan dan bidang pharmaceutic kerana fungsi-fungsi berikut:

1. Coptis chinensis akar ekstrak Berberine serbuk telah digunakan sebagai pewarna kuning, oleh kerana dengan warna kuning.
2. Coptis chinensis akar ekstrak serbuk Berberine telah dibuktikan untuk memiliki sifat-sifat antimikrobial terhadap pelbagai bakteria, kulat, protozoans, helminths, chlamydia, dan virus.
3. Coptis chinensis akar ekstrak serbuk Berberine boleh meningkatkan kualiti hidup dan menurun kadar kematian pesakit dengan kegagalan jantung congestive kronik.
4. Coptis chinensis akar ekstrak Berberine serbuk telah dicadangkan untuk membantu dalam kawalan glisemik dan memihak kepada pencegahan dan rawatan kencing manis.
5. Coptis chinensis akar ekstrak Berberine serbuk juga dinilai sebagai rawatan untuk ubatan, melalui mengurangkan serum triglycerides, kolesterol dan kolesterol lipoprotein low-density (LDL).
6. beberapa kajian telah menyatakan bahawa berberine telah ditemui untuk memberi manfaat kepada kanser.
7. Coptis chinensis akar ekstrak Berberine serbuk telah didapati mempunyai kesan-kesan neuroprotective yang pelbagai dan mempertingkatkan kewujudan, perkembangan dan fungsi neuron, sambil melindungi sel-sel otak elektrik mudah teruja.

Application


Hot Tags: serbuk berberine coptis chinensis akar ekstrak 98%, pengilang, pembekal, kilang, harga borong, pukal, dalam talian, beli, dalam stok, bukan-gmo, untuk dijual
Sepasang:Pemanis Gred Makanan Mannitol Powder Seterusnya:Kesihatan Tambahan Bahan Coenzyme Q10 Bahan Baku

Siasatan

You Might Also Like