Tembok Dinding Retak Pine Pollen

Tembok Dinding Retak Pine Pollen

1. Nama Produk: Tembok Dinding Retak Pain
2. Bahan Aktif: Debu Pokok
3. Nisbah Patah: 99%
4. Sampel Percuma

Maklumat produk

Dukun pinus mentah adalah benih yang paling kaya dengan testosteron yang berasal dari tumbuh-tumbuhan; kerana ia adalah sperma lelaki pokok-pokok pain, ia memupuk pertumbuhan yang mewah di semua makhluk hidup, dari pokok-pokok dan tumbuhan kepada haiwan, kepada manusia. Sesetengah pakar mendakwa bahawa debunga pain adalah ramuan dalam farmaseutikal tertentu yang direka untuk merawat paras testosteron rendah di kalangan lelaki dan wanita.

Penerangan Produk Tembok Dinding Retak Pine

Nama Produk

Tembok Dinding Retak Pine Pollen

Bahan-bahan aktif

Pollen Pine

Rupa

Serbuk serbuk kuning

Nisbah Patah

99%

Contoh

Tersedia

Ekstrak

Benih

Contoh

Tersedia

Jangka hayat

24 bulan

image

COA Tembok Dinding Retak Pain

破壁松花粉

Fungsi Tembikar Dinding Tembikar Fungsi

Seperti yang anda baca di bawah, debunga pain adalah rumah pemakanan nutrisi. Dengan semuanya digabungkan, anda mungkin dapati beberapa faedah yang menakjubkan ini. Mengikut perubatan Cina, debunga pain memasuki lima meridian utama termasuk paru-paru, buah pinggang, limpa, jantung, dan hati.

1. Mengembalikan tahap hormon yang betul

2. Menguatkan sistem imun

3. Makanan otak yang hebat

4. Mengimbangi hormon androgenik dan estrogenik

5. Menyokong hati

Penggunaan Tembok Dinding Dinding Retak

Seperti chlorella, serbuk pine mempunyai cangkang keras di atasnya. Jika ini tidak rosak maka pemakanan yang terdapat dalam serbuk pine tidak boleh didapati dengan mudah untuk badan anda. Buah dada kami diproses melalui teknologi pemecahan sporoderm suhu rendah dan berkelajuan tinggi, menjadikan 99% daripada serbuk pine dengan dinding sel pecah, dengan saiz sekitar 1-2 mikrogram dan dengan itu tersedia untuk badan anda.

gambar

Hot Tags: serbuk dinding sel buih retak, pengeluar, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam saham, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:tidak Seterusnya:Harga Terbaik Organik Opc Seed Grape

Siasatan

You Might Also Like