Gred Feed Astaxanthin Dalam Astaxanthin Borong Pukal Untuk Ikan

Gred Feed Astaxanthin Dalam Astaxanthin Borong Pukal Untuk Ikan

1. Nama produk: astaxanthin secara pukal untuk ikan 2. Penampilan: serbuk coklat merah 3. spesifikasi: 1%, 2%, 3% 4. bahan aktif: astaxanthin 5.CAS No: 472-61-7

Maklumat produk

Gred makanan astaxanthin dalam astaxanthin borong pukal untuk ikan

Astaxanthin adalah antioksidan semulajadi. Sebagai pigmen semulajadi, yang boleh larut dalam air dan lipid. Astaxanthin semulajadi berasal dari Haematococcus pluvialis, biasanya digunakan dalam pasaran produk kesihatan.
Nama Produk: gred suapan astaxanthin
CAS NO .: 472-61-7
Spesifikasi: 1%, 2%
MOQ: 1KG
Sampel percuma: 15-20g


虾青素

Fungsi

 

(1) Sebagai pigmen, ia meningkatkan nilai nutrisi dan komoditi. Astaxanthin menambah makanan yang terkumpul di dalam ikan dan krustasea, menjadikan orang dewasa merah, terang dan berkhasiat, dan harganya banyak kali lebih tinggi daripada orang dewasa biasa.
(2) Meningkatkan keupayaan kompleks.
(3) Meningkatkan kesihatan. Astaxanthin mempunyai kapasiti antioksidan yang lebih kuat daripada karotenoid beta, yang boleh mempromosikan pengeluaran antibodi dan meningkatkan fungsi imun haiwan.
(4) Tukar warna kulit dan rambut

虾青素4

Sila yakinkan borong astaxanthin gred makanan bukan gizi yang sihat dalam astaxanthin borong pukal untuk ikan dijual secara dalam talian. Kami dikenali sebagai salah satu pengilang profesional dan pembekal. Menawarkan perkhidmatan dalam talian yang baik dengan harga yang kompetitif, dialu-alukan untuk membeli ekstrak tumbuhan pukal berkualiti dalam stok dari kilang kami.
Hot Tags: makanan astaxanthin gred borong astaxanthin baja untuk ikan, pengeluar, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam stok, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:Asli Cordyceps Militaris Ekstrak Seterusnya:100% larut dalam Air Panax Ginseng Extract

Siasatan

You Might Also Like