Ekstrak Haematococcus Pluvialis

Ekstrak Haematococcus Pluvialis

1. Nama Produk: Ekstrak Haematococcus pluvialis
2. Bahan Aktif: Astaxanthin
3. CAS: 472-61-7
4. Formula molekul: C40H52O4
5. Kesucian: 1% 5% 10%

Maklumat produk

Astaxanthin adalah keto-karotenoid. Ia tergolong dalam kelas yang lebih besar sebatian kimia yang dikenali sebagai terpenes, yang dibina daripada prekursor lima-karbon; isopentenyl diphosphate (atau IPP) dan dimetililil diphosphate (atau DMAPP).

Astaxanthin diklasifikasikan sebagai xanthophyll (asalnya berasal daripada perkataan yang bermaksud "daun kuning" kerana pigmen daun tumbuhan kuning adalah yang pertama dikenali sebagai keluarga xanthophyll karotenoid), tetapi kini digunakan untuk menggambarkan sebatian karotenoid yang mengandungi molekul yang mengandungi oksigen, hidroksil ( -OH) atau keton (C = O), seperti zeaxanthin dan canthaxanthin. Sesungguhnya, astaxanthin adalah metabolit zeaxanthin dan / atau canthaxanthin, yang mengandungi kumpulan berfungsi hidroksil dan keton. Seperti banyak karotenoid, astaxanthin adalah pigmen yang larut lipid berwarna-warni. Warna ini disebabkan oleh ikatan berganda konjugasi (bergantian berganda dan tunggal) di pusat kompaun. Rantai ikatan berganda konjugasi ini juga bertanggungjawab terhadap fungsi antioksidan astaxanthin (serta karotenoid lain) kerana ia menghasilkan suatu kawasan elektron yang terdesentralisasi yang boleh didermakan untuk mengurangkan molekul pengoksidaan reaktif.


Astaxanthin Powder/Oil

Penerangan Produk

Nama Produk

Astaxanthin Powder / Oil

Bahan-bahan aktif

Astaxanthin

Kaedah Ujian

HPLC

CAS NO.

472-61-7

Formula molekul

C40H52O4

Berat Molekul

596.84

Kesucian

1% -10%

Rupa

Red Fine Powder / Oil

NATURAL Astaxanthin Oil

Fungsi

1. Kesan antioksidan yang kuat.
2. Meningkatkan kekuatan dan ketahanan
3. Meningkatkan Sistem Imun
4. Menghalang penuaan kulit dengan kesan pemutihan kulit. Mencegah Sindrom Diabetik & Arteriosklerosis
6. Faedah kesihatan kardiovaskular & jantung
7. Meningkatkan Kesihatan Mata.
8. Antikanser, Aktiviti Anti-keradangan & Anti-helikobakter Pylori
9. Manfaat Sistem Saraf

Permohonan

Penggunaan Perubatan : Astaxanthin adalah antioksidan yang berkuasa yang 10 kali lebih mampu daripada karotenoid lain, jadi ia bermanfaat untuk penyakit kardiovaskular, imun, radang dan neurodegeneratif. Ia juga melintasi penghalang darah-otak , yang menjadikan ia tersedia untuk mata, otak dan sistem saraf pusat untuk mengurangkan tekanan oksidatif yang menyumbang kepada penyakit okular dan neurodegenerative seperti glaukoma dan Alzheimer.
Penggunaan kosmetik : Untuk sifat antioksigenik berprestasi tinggi, ia boleh melindungi kulit daripada kerosakan radiasi ultraviolet dan berkesan mengurangkan pemendapan melanin dan pembentukan bintik-bintik agar kulit menjadi sihat. Pada masa yang sama, sebagai ejen pewarna semulajadi yang sesuai untuk gincu boleh meningkatkan berseri, dan untuk mengelakkan kecederaan ultraviolet, tanpa sebarang rangsangan, selamat.


SOST Supply Wholesale FDA Approved Astaxanthin CapsuleSila beri jaminan untuk membiakkan ekstrak haematococcus pluvialis yang bukan-gmo yang sihat untuk dijual secara dalam talian. Kami dikenali sebagai salah satu pengilang profesional dan pembekal. Menawarkan perkhidmatan dalam talian yang baik dengan harga yang kompetitif, dialu-alukan untuk membeli ekstrak tumbuhan pukal berkualiti dalam stok dari kilang kami.
Hot Tags: ekstrak haematococcus pluvialis, pengeluar, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam stok, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:tidak Seterusnya:Harga Terbaik Organik Opc Seed Grape

Siasatan