Rawatan Rambut Rontok Serbuk Minoxidil Murni

Rawatan Rambut Rontok Serbuk Minoxidil Murni

1. Nama Produk: Minoxidil 2. CAS NO .: 38304-91-5 3. Spesifikasi: 99% 4. Penampilan: serbuk putih atau putih putih 5. MOQ: 1kg

Maklumat produk

Rawatan rambut kehilangan minoksidil serbuk tulen

ekstrak tumbuhan


Minoxidil adalah ubat pertama yang diluluskan oleh FDA untuk rawatan alopecia androgenetik (keguguran rambut). Sebelum itu, minoksidil telah digunakan sebagai ubat vasodilator yang ditetapkan sebagai tablet mulut untuk merawat tekanan darah tinggi, dengan kesan sampingan yang termasuk pertumbuhan rambut dan pembalikan kebotakan lelaki. Sejak tahun 1990-an, banyak bentuk generik minoxidil telah tersedia untuk merawat rambut rontok sementara bentuk lisan masih digunakan untuk merawat tekanan darah tinggi.

Minoxidil adalah ubat vasodilator yang dikenali kerana keupayaannya untuk melambatkan atau menghentikan keguguran rambut dan menggalakkan pertumbuhan semula rambut. Ia boleh didapati di kaunter untuk rawatan alopecia androgenik, antara rawatan botak lain, tetapi perubahan yang boleh diukur hilang dalam beberapa bulan selepas pemberhentian rawatan. Keberkesanannya sebahagian besarnya telah ditunjukkan pada lelaki yang lebih muda (18 hingga 41 tahun), yang lebih muda lebih baik.

minoxidil.png

Nama Produk Serbuk Minoxidil Spesifikasi 99%
CAS NO. 38304-91-5 MOQ 1kg
Rupa Serbuk halus putih Contoh 10 ~ 20g
Gred Pharmaceutic Jangka hayat 2 tahun
Kerugian Pengeringan ≤5% Ash ≤5%
Jumlah Jumlah Plate ≤1000cfu / g Ragi & Acuan ≤100cfu / g
E coli Negatif Salmonella Negatif

1.jpg

1. Minoxidil perlu digunakan sekali atau dua kali sehari untuk rambut dikekalkan.
2. Untuk kesan maksimum, penyelesaiannya harus bersentuhan dengan kulit kepala selama berjam-jam sebelum dicuci. Ia seolah-olah tidak mampu mengurangkan DHT atau enzim yang bertanggungjawab untuk pengumpulannya di sekitar folikel rambut, 5-aliha reductase, yang merupakan penyebab utama kebotakan pola lelaki dalam individu yang mudah terserang genetik. Oleh itu, apabila rawatan dihentikan, DHT yang telah dikumpulkan di sekitar folikel mempunyai kesan yang diharapkan, dan folikel biasanya menyusut sekali lagi dan akhirnya mati.
3. Serbuk Minoxidil boleh menggalakkan pertumbuhan semula rambut, perlahan atau menghentikan keguguran rambut dan merawat tekanan darah tinggi .


Xi'an Saiyang Bio-Technology Co., Ltd

Hubungi: Iris He Email: sales04@syextract.com

Bergerak / Whatsapp: +86 13096907808 WeChat: irishe1990


Sepasang:Bulk Bromelain Enzyme Powder Bromelain Powder Seterusnya:200 1 daun Aloe Vera ekstrak serbuk

Siasatan