Hericium Erinaceus Extract Polysaccharides Powder

Hericium Erinaceus Extract Polysaccharides Powder

1. Nama: Ekstrak Agaricus blazei 2. Spesifikasi: 50% Polysaccharides 3. Kaedah Ujian: UV 4. Penampilan: Serbuk coklat 5. MOQ: 1KG 6. Contoh: 10 ~ 20g

Maklumat produk


Hericium Erinaceus Extract Polysaccharides Powder
Nama Produk

Hericum Erinaceus adalah sejenis kulat saiz besar, yang permukaannya penuh dengan pertumbuhan tertentu yang kelihatan hampir seperti rambut. Mereka mendapat nama ini kerana penampilan mereka serupa dengan kepala monyet. Cendawan mengandungi banyak protein dan polisakarida, serta tujuh jenis asid amino penting bagi tubuh manusia. Kandungan asid glutamat cukup tinggi dan ia adalah jamur yang boleh dimakan yang sangat terkenal dan lazat. Adalah dipercayai bahawa mereka boleh meningkatkan tahap imuniti, mengurangkan kolesterol, mengubati ulser gastrik, dan mempunyai kesan anti-kanser. Dalam tradisi Cina, "raja cendawan" bersama dengan sarang burung walet, cakar beruang, dan timun laut menganggap empat hidangan tonik yang terkenal.

Nama Produk:

Ekstrak hericium erinaceus

Bahan-bahan aktif:

Polisakarida

Rupa:

Serbuk coklat

Spesifikasi:

30% ~ 50%

Contoh:

10 ~ 20g

MOQ:

1kg

Bahagian yang digunakan:

Herba keseluruhan

Gred:

Gred makanan

Permohonan

Hericium Erinaceus Extract telah digunakan dalam bidang penjagaan kesihatan dan bidang farmasi kerana fungsi berikut:
1. Hericium erinaceus boleh menyuburkan organ, dan boleh menyembuhkan gastrikisme kronik, ulser duodenum dan penyakit enteron lain.
2. Ia juga boleh meningkatkan sistem imun manusia.
3. Ia mengandungi asid lemak tak tepu yang sesuai dengan peredaran darah dan dapat mengurangkan kadar kolesterin darah, jadi Hericium erinaceus juga merupakan makanan yang ideal bagi mereka yang mengalami tekanan darah tinggi atau penyakit jantung atau saluran darah.


Hot Tags: hericium erinaceus ekstrak polysaccharides serbuk, pengilang, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam stok, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:Pterostilbene Powder Seterusnya:Asli Cordyceps Militaris Ekstrak

Siasatan