Serbuk Berberine Jualan Panas

Serbuk Berberine Jualan Panas

1. Nama produk: serbuk berberine 2. Bahan aktif: Berberine 3.Application: Makanan kesihatan, minuman, ubat 4.Perintah: memegang di tempat kering 5.Specification: 98%

Maklumat produk

Nama Produk: Serbuk berberine
Spesifikasi: 98%
Apperance: serbuk kuning
Bahan-bahan aktif: berberine
CAS NO .: 131-10-2
MF: C17H17N
Sampel percuma: 5-10g


7.jpg

Fungsi

1. Berberine hydrochloride mempunyai fungsi mengeluarkan haba dan lembap, melepaskan api dan menghilangkan toksin;

2. Berberine hydrochloride dengan fungsi meregangkan otot licin vaskular dan otot licin yang lain, seperti otot pundi kencing, otot bronkial dan otot gastrointestinal.

3. Berberin hidroklorida dengan fungsi antimikrobial dan antibakteria.

4. Berberine hydrochloride terutamanya untuk rawatan disentri bacillary, abses pulmonal, brucellosis, tonsillitis akut, sinusitis maxillary, embolisme keradangan mulut dan maxillofacial.

Pembungkusan & Penghantaran  

Berberine Powder_01.jpg


Sila beri jaminan untuk memborong serbuk berberine panas tanpa gmo yang panas untuk dijual secara dalam talian. Kami dikenali sebagai salah satu pengilang profesional dan pembekal. Menawarkan perkhidmatan dalam talian yang baik dengan harga yang kompetitif, dialu-alukan untuk membeli ekstrak tumbuhan pukal berkualiti dalam stok dari kilang kami.
Hot Tags: jualan serbuk berberine panas, pengeluar, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam stok, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:Bulatan Coenzyme Q10 Antioksidan Berkualiti Tinggi Seterusnya:Harga Anthocyanin Black Bean Extract Powder

Siasatan

You Might Also Like