Hypericin Hyperforin

Hypericin Hyperforin

1. Nama Produk: Ekstrak Wort St John
2. Ingredi Aktif0.3% -3%
3. CAS: 548-04-9
4. Sampel Percuma

Maklumat produk


St John's Wort (Hypericum perforatum) adalah tumbuhan semak dengan kumpulan bunga kuning yang mempunyai kelopak bujur, panjang. Kilang tersebut mendapat namanya kerana ia sering mekar penuh sekitar 24 Jun, hari yang dirayakan secara tradisional sebagai hari jadi John the Baptist. Kedua-dua bunga dan daun digunakan untuk tujuan perubatan. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, ada minat yang diperbaharui dalam perforatum Hypericum sebagai rawatan untuk kemurungan dan terdapat banyak penyelidikan saintifik mengenai topik ini. Hypericum perforatum adalah salah satu produk herba yang paling banyak dibeli di Eropah dan Amerika Utara dalam 5 tahun kebelakangan ini.

Penerangan Produk

Nama Produk

St John's Wort Extract

Bahan-bahan aktif

Hypericin

Rupa

Black Fine Powder

Spesifikasi

0.3% -3%

CAS

548-04-9

Formula molekul

C30H16O8

Berat Molekul

504.45 g / mol

Kaedah Ujian

HPLC

Ekstrak

Daun

Contoh

Tersedia

Jangka hayat

24 bulan

金丝桃 素 1

Sijil Analisis Ekstrak Wort St John

gambar金丝桃 素 3

Fungsi Ekstrak Wort St John

  • Ekstrak Tumbuhan St John's Wort secara meluas dikenali sebagai rawatan herba untuk kemurungan.

  • Ekstrak Tumbuhan Wort St. John juga sedang dikaji untuk kebimbangan kerana, dalam beberapa kajian mengenai kemurungan, orang yang mengambil wort St John juga melaporkan peningkatan kecemasan.

  • Ekstrak Tanaman Wort St. John juga telah dicadangkan sebagai rawatan yang mungkin untuk OCD kerana ubat-ubatan yang sama (antidepresan) sering digunakan untuk OCD, dan kerana hasil yang menjanjikan dari kajian awal. Kajian yang kemudian pada wort St. John, bagaimanapun, tidak mendapati ia lebih berkesan daripada plasebo untuk OCD.

  • Sesetengah pengamal alternatif mencadangkan Ekstrak Tanaman Wort St. John untuk kesakitan telinga kerana jangkitan telinga (otitis media).

  • Ekstrak Tumbuhan St John's Wort sedang diterokai untuk berhenti merokok. Walaupun menjanjikan, kajian yang dirancang dengan baik diperlukan.

Penggunaan Ekstrak Wort St John

  • Ini boleh digunakan dalam industri makanan, industri kosmetik, industri perubatan.
    Ia telah digunakan selama berabad-abad untuk menenangkan saraf dan merawat kemurungan. Ia juga telah digunakan untuk berpakaian luka, menyembuhkan luka yang mendalam, gelembung licin dan meredakan rasa sakit neuralgia. Diambil secara dalaman, ia telah digunakan untuk ulser dan gastritis. Penyerapan herba juga telah digunakan sebagai expectorant untuk bronkitis, diuretik untuk buah pinggang dan ease ease untuk kekejangan haid.


gambar


Sepasang:tidak Seterusnya:Harga Terbaik Organik Opc Seed Grape

Siasatan