Ekstrak Teh Vine Perlindungan Hati Pulpa Dihydromyricetin

Ekstrak Teh Vine Perlindungan Hati Pulpa Dihydromyricetin

1. Nama Produk: Ekstrak Teh Vine 2. Bahan Aktif: Dihydromyrocetin 3. NO CAS: 27200-12--0 4. Formula Molekul: C15H12O8 5. Spesifikasi: 98% 6. Kaedah Ujian: HPLC 7. MOQ: 1kg

Maklumat produk

Ekstrak teh anggur ekstrak perlindungan bubuk dihydromyricetin

ekstrak tumbuhan

DESKRIPSI

Nama Produk Ekstrak teh anggur Spesifikasi 98% dihydromyricetin
Bahan-bahan aktif Dihydromyricetin Kaedah Ujian HPLC
CAS. TIDAK. 27200-12--0 Forfula molekul C15H12O8
Gred Makanan & Farmasi Bahagian Digunakan Herba keseluruhan
Pengenalan

Dihydromyricetin adalah ubi kayu anggur genus ekstrak, pokok teh flavonoid bahan aktif utama, bahan-bahan seperti radikal bebas scavenging, antioxidant, antitrombotik, anti-tumor, anti-radang dan lain-lain kesan pelik; dan dihydro Myricetin adalah sejenis flavonoid khas, Penyelesaian keracunan alkohol, pencegahan penyakit hati alkohol, hati berlemak, menghalang perkembangan sel hati, mengurangkan kejadian kanser hati, antihipertensi, menghalang agregasi platelet in vitro dan pembentukan vivo daripada trombus, mengurangkan paras gula dalam darah dan lipid, meningkatkan aktiviti SOD dan hepatoprotective sehingga mempunyai kesan khas.

dihydromyricetin (dhm)

FUNGSI 1

Dihydromyricetin telah digunakan dalam produk penjagaan kesihatan dan bidang farmasi kerana mengikuti fungsi:

1. Dihydromyricetin boleh membersihkan radikal bebas dalam badan dan antioksidan: Ekstrak teh anggur dapat dengan berkesan merendahkan peroxidation lipid. Ia boleh menghalang kerosakan oksidatif antioxidase dalam badan yang disebabkan oleh radikal bebas. Kemudian ia dapat meningkatkan daya tahan oksidasi tubuh manusia;

 

2. Dihydromyricetin Bolehkah Tindakan Antibiotik: Ekstrak teh anggur mempunyai tindakan menghambat staphylococcus aureus dan Bacillus subtilis. Ia juga mempunyai tindakan menghalang Aspergillus flavus, Aspergillus niger, penicillium dan Alternaria. Dihydromyricetin mempunyai tindakan pencegahan Staphylococcus aureus, Staphylococcus aureus (S. aureus) dan Pseudomonas aeruginosa.

 

3. Dihydromyricetin Boleh Melindungi Hati: Dihydromyricetin mempunyai tindakan penghambatan yang kuat terhadap peningkatan ALT dan AST dalam Serum darah. Ia boleh mengurangkan jumlah bilirubin dalam serum darah. Oleh itu, ia mempunyai tindakan kuat untuk mengurangkan aminotransferase dan penyakit kuning. Ekstrak teh anggur boleh menahan fibrosis hati dalam tikus.

 

4. Dihydromyricetin boleh Mengurangkan tahap gula darah dan lemak darah: Dihydromyricetin dapat mengurangkan paras lemak darah dalam tetikus. Ia boleh mengurangkan kerosakan pada sel-sel hati yang disebabkan oleh paras lemak darah tinggi dan meningkatkan keupayaan antioksidan. Pada masa yang sama, ia boleh menurunkan kadar gula darah tinggi.

 

5. Dihydromyricetin boleh Anti-keradangan: Ekstrak teh anggur berkesan dapat menghalang pembengkakan pinna tikus yang disebabkan oleh xilena. Ia juga boleh menghalang tindak balas writhing dalam tetikus yang disebabkan oleh asid asetik.

 

6. Dihydromyricetin boleh Anti-tumor: Ekstrak teh anggur mempunyai kesan yang berkesan untuk pertumbuhan sel beberapa sel tumor.

Permohonan

Xi'an Saiyang Bio-Technology Co., Ltd

Hubungi: Iris He Email: sales04@syextract.com

Bergerak / Whatsapp: +86 13096907808 WeChat: irishe1990


Hot Tags: perlindungan ekstrak teh anggur ekstrak ubat dihydromyricetin, pengeluar, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam stok, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:Papaya Ekstrak Papaya Ekstrak Buluh Papain Enzim Pukal Seterusnya:Harga Buluh Organik Tulen Serbuk Xylitol

Siasatan