Ekstrak Daun Moringa

Ekstrak Daun Moringa

1. Nama Produk: Ekstrak Daun Moringa
2. Bahan Aktif: Daun Moringa
3. Kemurnian: 4: 1 10: 1 20: 1
4. Sampel Percuma

Maklumat produk

Serbuk Moringa ditenggelami oleh suhu rendah, pilih daun moringa segar atau kering semula jadi, yang kaya dengan vitamin, mineral, dan asid amino penting, serbuk daun Moringa dianggap sebagai protein lengkap kerana mengandungi sembilan asid amino penting. Dapatkan rangsangan kesihatan utama dengan menambah satu sudu teh serbuk moringa untuk smoothies, jus, salad dressings, dan banyak lagi!

Penerangan Produk Ekstrak Daun Moringa

Nama Produk

Ekstrak Daun Moringa

Bahan-bahan aktif

Daun Moringa

Rupa

Green Fine Powder

Spesifikasi

4: 1 10: 1 20: 1

Ekstrak

Daun

Contoh

Tersedia

Jangka hayat

24 bulan

moringa powder

Sijil Analisis Ekstrak Daun Moringa

image Fungsi Ekstrak Daun Moringa

Mengambil serbuk moringa akan memberi anda banyak manfaat yang mungkin anda perhatikan dalam masa beberapa hari menggunakannya. Serbuk Moringa mungkin merupakan sumber makanan tunggal paling padat nutrien di planet ini. Ramai orang yang mengambil serbuk Moringa memberi nota rangsangan penting dalam:

  • Tenaga

  • Fokus

  • Stamina

  • Kejelasan Mental

  • Baki Emosi

Perubahan yang menguntungkan ini adalah disebabkan oleh campuran nutrien yang unik dan kompleks yang hanya terdapat di pokok Moringa oleifera. Keseimbangan antioksidan yang kuat, vitamin, mineral, dan protein yang lengkap memberikan rangsangan tenaga yang kuat dan meningkatkan fungsi tubuh dalam banyak cara.

Para pelajar dan pekerja boleh mendapat manfaat daripada serbuk Moringa dengan tumpuan yang lebih baik dan peningkatan keupayaan untuk bertahan dalam jangka masa yang panjang. Atlet dan profesional yang bekerja akan mendapat manfaat daripada menggunakan serbuk Moringa untuk meningkatkan daya tahan mereka semasa latihan dan bahagian-bahagian kerja yang panjang dan melelahkan.Best Price Moringa Leaf Powder

Pemakaian Ekstrak Daun Moringa

1. bubuk ekstrak moringa oleifera, ekstrak daun moringa oleifera Farmaseutikal sebagai kapsul atau pil;

2. Serbuk ekstrak daun ekinga oleifera, ekstrak daun moringa oleifera Makanan berfungsi sebagai kapsul atau pil;

3. Serbuk ekstrak daun ekinga oleifera, ekstrak daun moringa oleifera Minuman larut air;

4. moringa oleifera daun ekstrak bubuk, moringa oleifera ekstrak daun produk kesihatan sebagai kapsul atau pil.

gambar


Sila yakin untuk memborong ekstrak daun moringa yang tidak sihat untuk jualan dalam talian. Kami dikenali sebagai salah satu pengilang profesional dan pembekal. Menawarkan perkhidmatan dalam talian yang baik dengan harga yang kompetitif, dialu-alukan untuk membeli ekstrak tumbuhan pukal berkualiti dalam stok dari kilang kami.
Hot Tags: ekstrak daun moringa, pengeluar, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam stok, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:tidak Seterusnya:Harga Terbaik Organik Opc Seed Grape

Siasatan