Tambahan Nattokinase

Tambahan Nattokinase

1. Nama Produk: Suplemen Nattokinase
2. Bahan Aktif: Nattokinase
3. CAS: 133876-92-3
4. Kesucian: 2000FU, 5000FU, 20000FU

Maklumat produk


Nattokinase adalah enzim (protein yang mempercepat tindak balas dalam badan) yang diekstrak daripada makanan Jepun yang popular yang dipanggil natto. Natto adalah kacang soya rebus yang telah ditapai dengan jenis bakteria. Natto telah digunakan sebagai ubat untuk penyakit jantung dan saluran darah selama beratus-ratus tahun.

Nattokinase (3)

Penerangan Produk

Nama Produk

Nattokinase

Bahan-bahan aktif

Nattokinase

CAS NO.

133876-92-3

Kesucian

2000FU, 5000FU, 20000FU

Rupa

Serbuk Kuning Cerah

Sijil Keaslian Nattokinase

Nattokinase

Fungsi & Aplikasi

Nattokinase adalah enzim (protein yang mempercepat tindak balas dalam badan) yang diekstrak daripada makanan Jepun yang popular yang dipanggil natto. Natto adalah kacang soya rebus yang telah ditapai dengan jenis bakteria.
Natto telah digunakan sebagai ubat untuk penyakit jantung dan saluran darah selama beratus-ratus tahun. Tetapi anda tidak akan mendapati nattokinase dalam makanan soya selain natto sejak nattokinase dihasilkan melalui proses penapaian khusus yang digunakan untuk membuat natto.
Nattokinase biasanya digunakan secara lisan untuk penyakit kardiovaskular termasuk penyakit jantung, tekanan darah tinggi, kolesterol tinggi, strok, sakit dada (angina), trombosis urat mendalam (DVT), "pengerasan arteri" (aterosklerosis), buasir, urat varikos, peredaran, dan penyakit arteri perifer (PAD). Tetapi terdapat penyelidikan saintifik terhad untuk menyokong kebanyakan penggunaan ini.

Bagaimanakah ia berfungsi?

Nattokinase "menghidupkan darah" dan membantu memecahkan bekuan darah. Ini boleh melindungi daripada penyakit jantung dan keadaan yang disebabkan oleh pembekuan darah seperti strok, serangan jantung, dan lain-lain.

 

Garcinia Cambogia Extract

Hot Tags: suplemen nattokinase, pengilang, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam stok, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:tidak Seterusnya:Harga Terbaik Organik Opc Seed Grape

Siasatan

You Might Also Like