Beras yis merah semulajadi ekstrak serbuk

Beras yis merah semulajadi ekstrak serbuk

1. produk nama: serbuk ekstrak beras yis merah 2. bahan-bahan aktif: Lovastatin, Monacolin k 3. CAS NO.: 75330-75-5 4.Specification: 1% - 5% 5. Kaedah ujian: HPLC 6.Appearance: tepung merah

Maklumat produk


Beras yis merah semulajadi ekstrak serbuk

Penerangan produk

Serbuk beras yis merah telah digunakan di China selama berabad-abad sebagai kedua-dua makanan dan sebagai bahan perubatan. Ia dibuat oleh penapai sejenis yis Monascus purpureus yang dipanggil ke atas beras merah. Dalam Perubatan Cina, Monascus purpureus digunakan untuk menggalakkan peredaran darah, melegakan sakit perut dan mencergaskan fungsi limpa, organ badan yang merosakkan lama sel-sel darah dan penapis bahan asing.

Beras Merah Yis yang diperolehi melalui penapaian bebas-Gmo beras dengan monascus purpureus yang diperbuat daripada beras yang berkualiti tinggi & bebas organisma yang diubahsuai dengan semulajadi pepejal-cecair penapaian dan Negeri daripada lovastatin semulajadi (Monacolin K), yang baik kestabilan dan kesan-kesan yang baik terhadap mengurangkan tahap kolesterol.

image

Nama produk

Beras merah yis ekstrak serbuk

Bahan-bahan aktif

Lovastatin, Monacolin k

Spesifikasi

1% ~ 5%

Penampilan

Serbuk merah

CAS NO.

75330-75-5

Formula molekul

C24H36O5

Kaedah ujian

UV

Bahagian yang digunakan

Benih

Kerugian atas pengeringan

≤5%

Ash

≤5%

Jumlah plat kiraan

≤1000 cfu/g

Yis & acuan

≤100cfu/g

E. Coli

Negatif

Salmonella

Negatif

Fungsi:

Serbuk ekstrak beras yis merah telah digunakan dalam produk penjagaan kesihatan dan bidang pharmaceutic kerana perkara berikut
1. Merah Yis serbuk ekstrak beras boleh mengurangkan kolesterol LDL dan kolesterol HDL kenaikan tanpa kesan sampingan, dan menghalang sintesis kolesterol di dalam hati dengan menghalang tindakan reductase HMG-pertama yang dikenali untuk meningkatkan paras kolesterol untuk mengekalkan kolesterol tahap dalam semakan.
2. Merah Yis serbuk ekstrak beras boleh menyokong tahap tekanan darah yang sihat, baki gula dalam darah, menurunkan paras lipid serum, meningkatkan peredaran darah dan menggalakkan kesihatan kardiovaskular.
3. Merah Yis serbuk ekstrak beras boleh mempromosikan fungsi limpa dan perut yang sihat.
4. Merah Yis beras ekstrak serbuk mempunyai manfaat untuk kesihatan tulang dan fungsi.
5. Merah Yis serbuk ekstrak beras boleh memperbaiki penghadaman, menggalakkan pertumbuhan sel-sel normal dan melambatkan proses penuaan.


Hot Tags: serbuk ekstrak beras yis merah semulajadi, pengilang, pembekal, kilang, harga borong, pukal, dalam talian, beli, dalam stok, bukan-gmo, untuk dijual
Sepasang:Ekstrak Section U1 semulajadi organik Seterusnya:Ekstrak Gynostemma Gypenoside semula jadi

Siasatan