Ekstrak semula jadi Root Siberia Rhodiola Rosea

Ekstrak semula jadi Root Siberia Rhodiola Rosea

1. Nama Produk: Ekstrak akar Rhodiola rosea 2. Bahan Aktif: Salidrosida 3. Spesifik: 1%, 2%, 3% 4. Kaedah Ujian: HPLC 5. Penampilan: Serbuk coklat 6. MOQ: 1kg

Maklumat produk

Penerangan Produk

Ekstrak akar sayuran Siberia rhodiola semula jadi

Rhodiola terdiri daripada beberapa spesies tumbuhan dalam keluarga Crassulacea dan umumnya terdapat di kawasan gunung Artik di Siberia. Akar tumbuhan digunakan secara perubatan dan juga dikenali sebagai "akar Artik" atau "akar Emas" dan lebih baru-baru ini sebagai "Crenulin". Rhodiola telah digunakan selama beratus-ratus tahun untuk merawat gejala-gejala seperti selesema dan selesema, menggalakkan panjang umur dan meningkatkan ketahanan badan terhadap tekanan fizikal dan mental.
Rhodiola biasanya dianggap sebagai "adaptogen" dan dipercayai untuk menyegarkan badan dan minda untuk meningkatkan daya tahan terhadap pelbagai tekanan. Unsur aktif utama dalam Rhodiola dipercayai rosavin, rosarin, rosin dan salidroside.
Ekstrak roseodi Rhodiola dianggap agak selamat. Tiada kontraindikasi atau interaksi dengan ubat-ubatan / herba lain, tetapi terdapat beberapa potensi untuk tindak balas alahan pada sesetengah individu.

Nama Produk
Ekstrak akar Rhodiola
Spesifikasi
1%, 2%, 3%
Bahan-bahan aktif
Salidroside
Rupa
Serbuk coklat
CAS NO.
10338-51-9
Formula molekul
C14H20O7
Kaedah Ujian
HPLC
Bahagian Digunakan
Herba keseluruhan
MOQ
1kg
Kerugian Pengeringan
≦ 5%
Ash
≦ 5%
Logam berat
≦ 10 ppm
Jumlah Jumlah Plate
≦ 1,000 cfu / g
Ragi & Acuan
≦ 100 cfu / g
E coli
Negatif
Salmonella
Negatif
Permohonan

Ekstrak akar Rhodiola telah digunakan dalam makanan, kosmetik, produk penjagaan kesihatan dan bidang farmasi kerana fungsi berikut:
1. Ekstrak akar Rhodiola mempunyai fungsi meningkatkan imuniti dan melambatkan penuaan;
2. Ekstrak akar Rhodiola mempunyai fungsi menentang radiasi dan tumor;
3. Ekstrak akar Rhodiola mempunyai fungsi mengawal selia sistem saraf dan metabolisme, dengan berkesan mengehadkan perasaan dan perasaan melankolis, dan mempromosikan status mental;
4. Ekstrak akar Rhodiola mempunyai fungsi melindungi kardiovaskular, melebarkan arteri koronari, mencegah arteriosklerosis koronari dan aritmia.

Xi'an Saiyang Bio-Technology Co., Ltd

Hubungi: Iris He Email: sales04@syextract.com

Bergerak / Whatsapp: +86 13096907808 WeChat: irishe1990


Sila yakin untuk memborong siberian rhodiola rosea akar yang tidak sihat semulajadi untuk dijual dalam talian. Kami dikenali sebagai salah satu pengilang profesional dan pembekal. Menawarkan perkhidmatan dalam talian yang baik dengan harga yang kompetitif, dialu-alukan untuk membeli ekstrak tumbuhan pukal berkualiti dalam stok dari kilang kami.
Hot Tags: siberia semulajadi rhodiola rosea ekstrak akar, pengilang, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam saham, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:Vegan Pea Protein Powder pukal Pea Protein Seterusnya:Gred Farmasi Antioksidan Resveratrol

Siasatan