Protein Kacang Organik Bukan Gogal

Protein Kacang Organik Bukan Gogal

1. Nama Produk: Kacang ekstrak 2. Bahan Aktif: protein kacang 3. Spesifikasi: 72%, 80% 4. Kaedah Ujian: UV 5. Rupa: Serbuk kuning cahaya 6. MOQ: 1kg

Maklumat produk

Serbuk serbuk protein serbuk organik

ekstrak tumbuhan

DESKRIPSI

Nama Produk serbuk ekstrak kacang pea Bahan-bahan aktif Protein
Spesifikasi 72%, 80% Rupa Serbuk kuning cahaya
MOQ 1kg Contoh 10 ~ 20g
Kaedah Ujian UV Bahagian Digunakan Benih
Kerugian Pengeringan ≤5% Ash ≤5%
Jumlah Jumlah Plate ≤1000cfu / g Ragi & Acuan ≤100cfu / g
E coli Negatif Salmonella Negatif

Gred makanan Pea protein dibuat daripada kacang non GMO berkualiti tinggi. Prosedur kerja termasuk pemisahan, homogenizing, sterilizing dan semburan pengeringan. Ia kuning dan wangi dengan rasa kacang yang kuat dan mempunyai lebih daripada 75% protein dan 18 asid amino & vitamin tanpa kolesterol. Ia mempunyai gelatinisasi dan kelarutan yang baik termasuk dispersibility, kestabilan dan pembubaran.
Mengikut proses pembuatan yang berbeza dan kandungan protein yang berlainan. Ia boleh dibahagikan kepada dua kumpulan: gred makanan dan gred suapan. Biasanya kandungan protein kacang polar makanan lebih daripada 80%. Tahap protein antara 50% - 80% adalah asas untuk gred makanan.

protein kacang

Permohonan:

Gred makanan protein kacang boleh digunakan dalam biskut, susu tepung, gula-gula, makanan ringan, minuman ringan, minum sukan, penapaian.
Gred pakan protein kacang boleh digunakan dalam menghasilkan makanan haiwan kesayangan, hidangan ikan, akuatik, makanan ternakan.


Xi'an Saiyang Bio-Technology Co., Ltd

Hubungi: Iris He Email: sales04@syextract.com

Bergerak / Whatsapp: +86 13096907808 WeChat: irishe1990


Hot Tags: bukan kacang gmer protein kacang organik, pengilang, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam saham, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:Ekstrak Tepung Susu 80% Silymarin Extract Powder Seterusnya:Gred Makanan Chicory Root Extract Inulin Powder

Siasatan