Asli Kavalactones Kava Extract

Asli Kavalactones Kava Extract

1. nama produk: ekstrak kava 2. spesifikasi: 30%, kavalactones 70% 3. kaedah terperinci: HPLC 4. penampilan: serbuk kuning cahaya 5. mOQ: 1kg 6.Sample: 10 ~ 20g

Maklumat produk


Kava adalah tumbuhan herba yang kerap digunakan dalam perubatan herba untuk merawat kegelisahan dan insomnia.Ia berasal dari kepulauan Pasifik Selatan, dan akarnya telah digunakan secara ceremonial, rekreasi, dan perubatan selama berabad-abad. Mengambil ekstrak kava menghasilkan rasa euforia yang ringan, dan dikenali kerana kesan relaksasi dan anti-sawan. ia lazimnya diresepkan oleh pakar herba dan pengamal perubatan alternatif untuk semua jenis gangguan kecemasan.

Penerangan Produk

Maklumat asas


Nama Produk

Ekstrak Kava

Bahan-bahan aktif

Kavalactones

CAS NO.

9000 -38-8

Formula molekul

C15H14O5

Spesifikasi

10%, 30%, 70%

Rupa

Serbuk kuning

Kaedah Ujian

HPLC

gambar

Mengenai Kavalactones
Bahan-bahan aktif yang menjadikan ekstrak kava sangat berkesan terhadap kecemasan adalah kavalactones yang terdapat di akar tumbuhan. Mereka mempunyai keupayaan untuk meningkatkan mood dengan meningkatkan tahap dopamin. Tidak jelas bagaimana proses ini berfungsi. Walau bagaimanapun, apabila individu menggunakan kava-kava dalam sebarang bentuk, kavalactones menjejaskan neurotransmitter, atau bahan kimia yang membawa mesej antara sel-sel, dalam darah.


Fungsi:

Ekstrak Kava telah digunakan dalam produk penjagaan kesihatan dan bidang farmasi kerana fungsi berikut:

1. Kecemasan yang berkaitan dengan tekanan dan untuk memerangi kesan ekstrak kava gangguan kecemasan;
2.Untuk mengurangkan kejang dan otot santai;
Ciri-ciri ramuan herba ini adalah analgesik, anticonvulsant, antikulat, antiseptik, antispasmodic, anxiolytic, depressant, diaphoretic, dan diuretik, penenang.

PermohonanHot Tags: kavalactones tulen kava ekstrak, pengeluar, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam stok, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:Dong Quai Powder Angelica Root Extract Seterusnya:Pemanis Gred Makanan Mannitol Powder

Siasatan

You Might Also Like