Silymarin Extract

Silymarin Extract

1. Nama Produk: Silymarin Extract
2. Bahan Aktif: Silymarin
3. CAS: 65666-07-1
4. Formula molekul: C25H22O10
5. Kesucian: 80%

Maklumat produk


Silymarin, yang diasingkan daripada susu thistle, juga dikenali sebagai Silybum marianum, adalah tumbuhan tahunan atau dwitahunan keluarga Asteraceae. Kalajengking yang agak tipikal ini mempunyai merah ke bunga ungu dan daun hijau muda berkilat dengan urat putih. Ia berasal dari Eropah selatan dan terus ke Asia dan kini global.

Bahan ini mempunyai pelbagai fungsi, ia dapat melindungi sel-sel hati dari bahan toksik, terutama alkohol dan pencemar lingkungan (insektisida, logam berat, dll) menyerang hati; mempunyai fungsi antioksidan yang kuat, melindungi sel hati daripada Kerosakan radikal bebas jauh lebih tinggi daripada vitamin E; ia menggalakkan sintesis protein, mempercepat pengeluaran hepatosit baru, atau membaiki sel hati yang rosak sendiri. Oleh itu, ia dipanggil "ubat perlindungan hati semula jadi." Selain itu, silymarin juga mempunyai anti-radiasi, anti-penuaan, pencegahan dan rawatan arteriosklerosis, menangguhkan penuaan kulit dan kesan lain. Produk ini digunakan secara meluas dalam pengeluaran ubat, produk kesihatan, kosmetik, makanan, dan produk lain.

Sebilangan besar kajian telah menunjukkan bahawa sebatian silymarin dan silybin mempunyai pelbagai aktiviti farmakologi.



Silymarin

Penerangan Produk

Nama Produk

Ekstrak Tepung Susu

Bahan-bahan aktif

Silymarin

Kaedah Ujian

UV

CAS NO.

65666-07-1

Formula molekul

C25H22O10

Berat Molekul

482.44

Kesucian

80%

Rupa

Serbuk kuning

Silymarin EXTRACT

Sijil Keaslian Silymarin

Silymarin milk thistle extract

Peta Pengesanan Silymarin

best milk thistle extract

Fungsi


1. Silymarin dari susu thistle kelihatannya mempromosikan pertumbuhan beberapa jenis sel dalam hati.

2. Ekstrak Thistle Milk boleh menghalang pelbagai jenis racun dari memasuki dan mencederakan sel-sel hati.

3. Silymarin boleh menghalang bahan radikal bebas daripada merosakkan sel-sel hati.

4. Thistle susu Silymarin dianggap mencegah keradangan hati.

Permohonan


1. Ekstrak Silymarin dapat mengurangkan pertumbuhan sel-sel kanser dalam kanser payudara, kanser serviks, dan kanser prostat.

2. Ekstrak susu thistle Silymarin digunakan terutamanya untuk hepatitis virus, hepatitis akut dan kronik, sirosis, hati berlemak, pemakanan, gangguan metabolik, dan penyakit kardiovaskular.

pure milk thistle extract

Hot Tags: ekstrak silymarin, pengilang, pembekal, kilang, borong, pukal, dalam talian, harga, beli, dalam saham, bukan gmo, untuk dijual
Sepasang:tidak Seterusnya:Harga Terbaik Organik Opc Seed Grape

Siasatan