Epal epal dan epal dengan kesan khasnya

- Dec 28, 2017-

Apple adalah raja buah.but adakah anda tahu kesan khas epal. Menurut saintis, epal adalah produk penjagaan kecantikan semulajadi yang sangat baik.

                                     

Pertama, berbanding dengan buah-buahan lain, epal boleh memberikan sedikit lemak, hampir tidak ada protein, dan juga menyediakan sedikit kalori. dengan purata 100 gram hanya 60 kalori. Dan ia kaya dengan asam malik, boleh membuat lemak yang terkumpul di dalam badan secara berkesan tersebar, untuk mengelakkan lemak tubuh.

Kedua, epal boleh memutihkan gigi: epal kaya dengan selulosa, di mana serat halus boleh membersihkan kotoran antara gigi, supaya anda mempunyai senyuman yang yakin

 

Ketiga, epal boleh mengesan kecantikan: epal kaya dengan pektin, yang dapat membantu mengawal peristalsis usus, dan ia mengandung serat yang dapat membantu menghilangkan sisa tubuh, sehingga membantu anda menghilangkan kecantikan.

                                                                                     

Last but not least: epal boleh memutihkan kulit: Apple mengandungi sejumlah besar vitamin C, makan epal, boleh membantu menghilangkan bintik-bintik, bintik-bintik gelap, menjaga kulit lembut dan berkilauan.


Apple mempunyai begitu banyak kesan khas, jadi kita boleh makan epal setiap hari? Sudah tentu kita tidak boleh. Kerana epal boleh dibuat menjadi serbuk epal? Serbuk epal secara meluas dalam kehidupan seharian, ia boleh digunakan dalam kek, minuman, ais krim. Ia juga digunakan dalam kosmetik, makanan penjagaan kesihatan.

apple powder.JPG

Hubungi: Sara Lee

wecheat: Sara_lee600

e-mel: saiyang600@yahoo.com

Sepasang:Beli Okra Extract Powder Online Bulk / Okra Extract Suppliers Seterusnya:Beli Organik Serbuk Lychee Juice Online