Best Meal Replacement Shakes serbuk Saiyang Fruit & Vegetable dan serbuk Grain Baking / Meal Penggantian Powder

- Mar 26, 2017-

Best Meal Replacement Shakes serbuk Saiyang Fruit & Vegetable dan serbuk Grain Baking / Meal Penggantian Powder


Anda tidak mempunyai masa untuk duduk untuk makan, walaupun beg keropok. Serbuk gantian hidangan boleh menjadi hidangan yang ideal untuk anda bergegas masa. Apa lagi, makan menggantikan serbuk mengandungi semua nutrien hidangan lengkap.

Gantian hidangan terbaik shake serbuk

meal replacement powder

Serbuk gantian hidangan organik kami menggunakan semula jadi gandum tiada pencemaran dan buah-buahan & sayur-sayuran sebagai bahan mentah. Rasa asal bijirin dan buah-buahan & sayur-sayuran disimpan jauh melalui teknologi suhu penaik rendah. Gandum dan serbuk buah-buahan & sayur-sayuran gantian hidangan menjadi sihat produk penurunan berat badan ideal kerana mudah dan seimbang baking powder pemakanan. Semua orang boleh campuran serbuk pengganti makanan mengikut keperluan pemakanan mereka dan rasa kegemaran.

Serbuk gantian hidangan bukan sahaja makan pemakanan tetapi juga kehilangan berat badan diet yang ideal. Kaya dengan Nutrisi dan kalori yang lebih rendah membuat serbuk gantian hidangan sebagai produk penurunan berat badan ideal utama.

Kami juga menerima tempahan custom-membina peribadi pelanggan. Maklumat lebih lanjut mengenai serbuk gantian hidangan, sila klik pada http://www.syextract.com

Xi'an Saiyang Bio-technology Co., Ltd

best meal replacement powder

Nama: Jelly lee

e-mel:            syextract@gmail.com     

Tel: + 86-029-88606113

Whatsapp: 0086-1-535-370-1372

Skye: jellylee

Sepasang:Manfaat kesihatan Mango Powder Seterusnya:Faedah Kesihatan Goji Berries Powder