Ekstrak-Antosianin Rice Black Powder

- Apr 07, 2017-

Black Rice adalah makanan purba dan berharga sama dengan beras putih biasa. Beras hitam mempunyai serat dan vitamin E antioksidan, dengan kurang gula yang boleh membantu untuk mencegah kanser, kencing manis dan penyakit jantung. Di China, beras hitam didakwa sebagai baik untuk buah pinggang, perut dan hati. Blck ekstrak beras Anthocyandins adalah dari beras hitam segar. Ekstrak beras hitam digunakan sebagai makanan tambahan, minuman berfungsi dan pewarna makanan.

[Nama Inggeris]: ekstrak Beras hitam black rice extract

[Nama Latin]: Oryza satiua

[Bahan-bahan aktif]: Anthocyandins

[Spesifikasi]: 5% -25%

[Penampilan]: gelap serbuk halus ungu

Manfaat ekstrak beras hitam

1. Antioksidan-antosianin

Beras hitam mengandungi salah satu tahap tertinggi antosianin antioksidan dijumpai di dalam apa-apa makanan yang diketahui.

2. Melindungi Kesihatan Jantung

Ekstrak beras hitam Antosianin boleh mantain tahap kolesterol kesihatan untuk rakyat. Ia memainkan peranan penting dalam menjaga arteri jelas dan mencegah serangan jantung dan strok.

3. Bantuan Penyahtoksin Badan

4. Meningkatkan Penghadaman Kesihatan gentian

Xi'an Saiyang Bio-technology Co., Ltd

Nama: Jelly lee anthocyanin  Email: syextract@gmail.com        

Tel: + 86-029-88606113

Skye: jellylee

Whatsapp: 0086-1-535-370-1372


Saiyang adalah pembekal yang terlibat dalam membangun dan menghasilkan ekstrak herba dan bahan-bahan makanan untuk industri Pemakanan Makanan, Minuman dan. Syarikat ini mempunyai sistem kualiti yang lengkap dan peralatan ujian lanjutan untuk menguji semua produk sebelum dijual kepada pelanggan. Produk utama kami terdiri daripada ekstrak semula jadi herba, buah-buahan semulajadi dan serbuk sayur-sayuran, serbuk penaik, serbuk teh susu, menumpukan perhatian serbuk. Lebih banyak produk, pls klik pada http://www.syextract.com/

Sepasang:The benifits Serbuk Ekstrak Maca Root Seterusnya:Organic Soya Asli Ekstrak-Isoflavon Soya