Beli Serbuk Serbuk Online / Pembekal Serbuk Cantaloupe

- Oct 16, 2017-

Serbuk Cantaloupe dibuat daripada segar Xinjiang hami melon. Serbuk Cantaloupe kaya dengan vitamin A, B, C dan kalsium, fosforus, besi dan sebagainya.

Serbuk cantaloupe kaya dengan antioksidan, dan antioksidan ini dapat meningkatkan keupayaan sel untuk menahan pelindung matahari, mengurangkan pembentukan kulit melanin. Di samping itu, makan serbuk cantaloupe boleh menambah vitamin C dan vitamin B larut air dan memastikan badan itu mengekalkan keperluan metabolisme normal. Cantaloupes dapat membantu mencegah beberapa penyakit, dan jumlah kalium dalam cantaloupe adalah yang tertinggi. Potassium sangat bermanfaat kepada badan, dan kalium boleh memberi perlindungan kepada badan.

Cantaloupe Powder.jpg

Penggunaan Serbuk Hami Melon

Hami melon powde r digunakan secara meluas dalam makanan kesihatan, pemakanan kesihatan, bayi dan makanan kanak-kanak kecil, minuman keras, produk tenusu, makanan yang selesa, makanan bengkak, rempah-rempah, makanan pertengahan umur, barangan yang dibakar, makanan ringan, sejuk.

Sepasang:Benifit Kesihatan Organik Hitam Merah Kuning Maca Ekstrak Powder Seterusnya:Beli Organik Durian Powder Malaysia Bulk Online