Adakah spirulina membantu anda mengurangkan berat badan?

- Jan 07, 2020-

Saya percaya ramai orang telah mendengar kehilangan berat badan spirulina. Malah, spirulina adalah produk kesihatan hijau yang relatif sihat, tetapi untuk mencapai kesan penurunan berat badan, anda perlu memberi perhatian kepada kaedah dan teknik yang betul, penggunaan saintifik, penggunaan spirulina. Pada masa yang sama, kita mesti bekerjasama dengan sukan. Spirulina adalah suplemen kesihatan hijau paling sihat pada abad ke-21. Bagaimana cara mengambil serbuk spirulina untuk mengurangkan berat badan?

2. Untuk orang yang gemuk sedikit: Ambil 3 gram serbuk spirulina 1 jam sebelum makan, mengambil 3 kali sehari, dan mengawal pemakanan anda dan mematuhi senaman aerobik yang sesuai. Kaedah ini secara umumnya boleh mengurangkan berat badan dengan kira-kira 5-10 paun sebulan.

Alage spirulina powder

3. Sederhana obes: makan 5 gram serbuk spirulina setengah jam sebelum makan, mengambil 3 kali sehari dan mengawal pemakanan dan mematuhi senaman aerobik untuk masa yang lama. Dalam kes ini, kira-kira dua bulan secara amnya boleh mengurangkan berat badan sebanyak 20-30 paun dan kembali ke julat berat normal.

4. Obesiti yang teruk: meningkatkan bilangan dan kekerapan pengambilan harian spirulina, dan pada masa yang sama melakukan senaman dan senam aerobik di bawah nasihat doktor atau jurulatih, berat badan normal boleh dipulihkan dalam tempoh 3 bulan.

5. Perkara yang perlu diperhatikan

Spirulina hanya memainkan peranan dalam menambah nutrien penting harian badan, mengendalikan selera makan, dan mengekalkan kesihatan yang baik. Ia juga perlu menggabungkan senaman untuk mengeluarkan lemak dan air yang berlebihan yang terkumpul di dalam badan.

Nama: Chris Sun E-mel : sales03@syextract.com

Tel: + 86-029-88606113 Whatsapp: 0086-177-9201-2531

Sepasang:Apakah serbuk Spirulina lakukan? Seterusnya:Adakah spirulina benar-benar Superfood?