Manfaat Kesihatan Powder Peel Delima

- Sep 13, 2018-

Manfaat Kesihatan Powder Peel Delima

1. Alat memerangi berkesan terhadap penyakit jantung
Seperti yang dinyatakan sebelum ini, kulit delima kaya dengan antioksidan dan antioksidan ini mampu melindungi kolesterol LDL daripada pengoksidaan. Sebabnya ini sangat bermanfaat hanya kerana pengoksidaan kolesterol LDL dalam tubuh anda boleh menyebabkan tekanan oksidatif, faktor penyumbang utama kepada penyakit jantung dan penyakit lain. Seperti yang dinyatakan sebelum ini, anda tidak boleh mendapatkan cukup antioksidan.
2. Ejen detoksifikasi yang berkesan:
Semua orang tahu bahawa antioksidan secara proaktif memerangi agen-agen toksik dalam tubuh maka sifat-sifat antioksida tinggi kulit buah delima adalah alat yang mampu apabila digunakan untuk menyahtoksik tubuh.

3. Sumber kaya Vitamin C:
Vitamin C, yang mesti ada untuk yang sering kita beli suplemen vitamin mahal didapati dengan banyaknya dalam kulit buah delima.
4. Kelebihan kulit buah delima untuk kebersihan pergigian:
Kulit buah buah delima sering digunakan dalam ubat gigi dan ubat gigi dan apabila diambil dalam bentuk serbuk dengan air ia membantu melawan nafas berbau.

5. Kelenjar buah delima untuk batuk dan sakit tekak:
Mengikut amalan perubatan tradisional buah delima membantu batuk pelega dan digunakan dalam bentuk serbuk dengan air sebagai gargle membantu melegakan sakit tekak.

LANG0253.jpg

Kelenjar manfaat delima untuk rambut dan kulit yang sihat:
6. Pelembap berkesan:
Asid ellagic yang terkandung dalam kulit delima berkesan menghalang kelembapan dalam sel-sel kulit anda daripada mengering sehingga memelihara kulit anda dengan baik dan menghalang kulit kering yang akhirnya boleh menyebabkan kerosakan kulit.
7. agen sunblock yang berkesan:
Kulit delima adalah agen sunblock berkesan dan membantu mencegah dan membaiki kerosakan yang disebabkan oleh UVA dan sinar matahari UVB.
8. Pencegahan kanser kulit:
Penyelidikan baru yang menakjubkan yang ditemui di Persidangan Penyelidikan Persatuan Kanser Amerika menunjukkan bahawa ekstrak delima mengandungi agen pencegahan yang bertentangan dengan permulaan kanser kulit.

9. Memerangi penuaan dan kedutan:
Penyelidikan juga menunjukkan bahawa ekstrak kulit buah delima, apabila digunakan dengan minyak benih, membolehkan sintesis procollagen, menghalang enzim yang merosakkan kolagen dan berkesan menggalakkan pertumbuhan sel kulit dengan itu, secara semulajadi dan berkesan menangguhkan penuaan kulit dan kedutan.
10. rambut yang sihat:
Ekstrak kupas buah delima telah digunakan secara berkesan untuk memerangi keguguran rambut dan secara proaktif mengawal ancaman kelemumur yang ketara.

LANG0255.jpg

Xi'an Saiyang Biotechnology Co., Ltd

Nama: Jelly lee E-mel: sales01@syextract.com   

Tel: + 86-029-88606113 Skye: 381636769@qq.com Whatsapp: 0086-153-5370-1372


Sepasang:herba Cina san qi serbuk Seterusnya:Apakah Section U1