Benifit Kesihatan Organik Hitam Merah Kuning Maca Ekstrak Powder

- Dec 11, 2017-

Lepidium meyenii (maca) adalah tumbuhan duniawi herba dari famili kersik yang berasal dari Andes Peru yang tinggi yang digunakan sebagai sayur-sayuran dan ubat herba. Kami mengisar akar kering kering menjadi bubuk tepung dengan sebarang bahan tambahan. Maca Powder adalah makanan semulajadi yang kaya dengan nutrisi. Maca adalah konwn sebagai "ginseng Amerika Selatan". Hipocotyl Machae adalah kekuningan, merah, hitam. Jadi pukulan bubuk mempunyai serbuk maca hitam, serbuk maca merah, serbuk kuning kuning.

Maca root powder_副本.jpg

Benifit Kesihatan Serbuk Maca untuk Lelaki

1, Serbuk Maca boleh Anti keletihan, meningkatkan tenaga dan kekuatan fizikal - Serbuk Maca mengandungi asid amino, zink mineral, asid taurocamac dan bahan-bahan lain yang ketara boleh menjadi keletihan.

2, Maca Powder dapat meningkatkan fungsi seksual, meningkatkan jumlah sperma dan meningkatkan motilitas sperma - bahan bioaktif yang unik dari makarel dan rupaide yang akan membantu mendirikan dan meningkatkan jumlah dan aktiviti sperma.

3, Maca Powder dapat mengatur sistem endokrin dan hormon keseimbangan

4, serbuk Maca mempunyai kesan yang baik dalam mati pucuk, mati pucuk, ejakulasi pramatang, disfungsi seksual. Maca Powder adalah ekstrak tumbuhan tulen yang merupakan keajaiban tumbuh-tumbuhan perubatan - Maca (MACA) Viagra semula jadi.

Benifit Kesihatan Serbuk Maca untuk Lelaki

1, Maca Powder boleh mengawal endokrin-Maca alkaloid dapat mengawal kelenjar adrenal, pankreas, ovari dan lain-lain. Ia juga boleh mengimbangi tahap hormon badan.

2, Maca Powder meningkatkan fungsi imun, anti-kelesuan, anti-anemia - serbuk Maca mengandungi jumlah besi, protein, asid amino, mineral zink yang lebih tinggi yang dapat membantu menguatkan sistem kekebalan tubuh, meningkatkan daya tahan tubuh terhadap keletihan dan memperbaiki gejala anemia.

Xi'an Saiyang Bio-technology Co., Ltd

Nama: Jelly lee E-mel: saiyang001@yahoo.com

Tel: + 86-15353701372 Skye: jellylee

Whatsapp: 0086-153-5370-1372 Kami Sembang: 8615353701372

Sepasang:pemakanan dan serbuk strawberi Seterusnya:Beli Serbuk Serbuk Online / Pembekal Serbuk Cantaloupe