Benifit Kesihatan Allicin

- Dec 12, 2019-

Walaupun Bawang Putih mempunyai begitu banyak faedah kepada tubuh manusia, ia mempunyai bau yang tidak menyenangkan. kebanyakan orang tidak menyukai rasa ini, jadi kami menggunakan teknologi biologi moden, untuk memperkayakan elit yang terdapat di dalam Bawang putih. dan menghilangkan bau produk, kami menyebutnya Ekstrak Bawang Putih (Allicin). Ekstrak bawang putih yang kami hasilkan mempunyai semua unsur pemakanan Bawang Putih, tetapi ia mempunyai fungsi yang lebih banyak daripada Bawang Putih dengan kepekatan yang lebih tinggi dari faktor-faktor fungsi; Kami boleh menawarkan serbuk, granular; dan bentuk Cecair dan Minyak produk ini dengan lebih daripada 10 tahun pengalaman kami di ladang bawang putih.

image

Kesan utama Garlic Extract Allicin Powder

1. sterilisasi akuatik.

Escherichia coli, Salmonella, Staphylococcus aureus, Shigella, bakteria tifus, pneumokokus, streptokokus, dan bakteria berbahaya yang lain menghalang dan membunuh kesan pada bakteria berfaedah seperti Lactobacillus casei tidak mempunyai kesan melarang.

2, Meningkatkan daya tarikan makanan. Penyebaran rasa bawang putih yang unik, rasa selera untuk pengeluaran haiwan, supaya pengambilan cepat; juga meningkat selepas pengambilan rembesan gastrik dan motilitas gastrik, menggalakkan pencernaan.

3, Detoksifikasi. Ia boleh mengurangkan kandungan racun, sianida, ketoksikan nitrit dan bahan-bahan berbahaya yang lain.

4, Mold deworming. Berkesan membunuh pelbagai cendawan, kesan kesan cendawan, menghalang pertumbuhan ulat, lalat untuk mengurangkan bahaya ladang, hayat jangka hayat makanan untuk meningkatkan persekitaran pembiakan.

5, Tingkatkan kualiti daging. Pengambilan haiwan, kualiti dagingnya, telur meningkat dengan ketara mengurangkan asalnya

bau, rasa lebih lazat.

6, paras kolesterol yang lebih rendah. Dalam serum, kuning telur dan kandungan kolesterol hati menurun.

7, produk bebas pencemaran yang terbaik.

                                Nama: Chris Sun E-mel : sales03@syextract.com

Tel: + 86-029-88606113 Whatsapp: 0086-177-9201-2531

Sepasang:Cara memilih serbuk spirulina yang berkualiti tinggi Seterusnya:Mana yang lebih baik Spirulina atau Chlorella?