Benifit Kesihatan Ekstrak Tepung Susu

- Oct 24, 2018-

Thistle susu mempunyai keberkesanan untuk melindungi hati, meningkatkan fungsi hati, biliation promotis dan

mengurangkan keradangan hati. Sebagai sejenis antioksidan yang lebih baik, ia boleh menghapuskan radikal bebas dalam tubuh manusia, menimbulkan kemerahan. Silymarin dapat melindungi hati daripada kerosakan alkohol, toksik kimia, dadah, racun makanan, mempercepatkan sel hati yang regenerasi dan memperbaiki. Jadi ia dipanggil "Dadah perlindungan hati semula jadi". Di samping itu, Silymarin mempunyai fungsi anti radiasi dan, mencegah arteriosklerosis, melambatkan penuaan kulit. Ia digunakan secara meluas dalam dadah, produk kesihatan, makanan dan kosmetik.

Fungsi:

1. Serbuk ekstrak Silymarin mempunyai fungsi melindungi membran sel hati dan meningkatkan fungsi hati. Ekstrak tunas susu biasanya digunakan sebagai bahan mentah farmaceutik.
2. Serbuk ekstrak Silymarin mempunyai fungsi detoksifikasi, mengurangkan lemak darah, memanfaatkan pundi hempedu, melindungi otak dan mengeluarkan radikal bebas tubuh. Ekstrak tunas susu telah digunakan dalam produk kesihatan dan makanan.
3. Serbuk ekstrak Silymarin mempunyai fungsi pengerasan radiasi, mencegah arteriosklerosis, dan kelewatan kulit. Ekstrak tunas susu telah digunakan dalam kosmetik.

Xi'an Saiyang Biotechnology Co., Ltd

Nama: Jelly lee E-mel: sales01@syextract.com

Tel: + 86-029-88606113 Skye: 381636769@qq.com Whatsapp: 0086-153-5370-1372

Sepasang:Apa itu Papain? Seterusnya:Apa itu serbuk akar angelica?