Kaedah oral serbuk spirulina

- Dec 20, 2019-

Serbuk alga lebih murah daripada alga serpihan. Kanak-kanak dan kanak-kanak yang berusia pertengahan dan tua mempunyai kesan yang sama seperti serpihan spirulina di rumah. Kaedah modulasi:

① 4 gram serbuk alga ditambah setengah sudu madu, tambah setengah cawan kecil air untuk membuat pes, menelannya dengan air suam, dua kali sehari;

② 4 gram serbuk alga, tambah kurang daripada setengah secawan susu dan kacau dengan baik;

③ 4 gram serbuk alga dan setengah cawan jus buah dikacau dan ditelan sekata.

Cara paling mudah untuk menikmati serbuk spirulina adalah untuk menambahnya kepada jus buah dan sayuran kegemaran anda dalam pengisar makanan. Jumlahnya boleh secara beransur-ansur diselaraskan dari kecil ke besar. Ramai pemakan biasa makan 10 gram serbuk spirulina setiap kali mereka meminum minuman.

Spirulina  powder

Beberapa cadangan berguna:

① Jangan letakkan sudu basah ke dalam botol serbuk spirulina, atau langsung tuangkan sudu serbuk spirulina ke dalam cecair, dan tambah perlahan-lahan sambil kacau untuk mengelakkan pemeluwapan.

② Serbuk spirulina kering akan menyerap kelembapan. Selepas digunakan, ketatkan penutup botol dengan ketat.

③ Ia tidak perlu dimasukkan ke dalam peti sejuk, tetapi ia perlu diletakkan di tempat yang sejuk, kering dan gelap.

Dalam masa 30 minit selepas meminum serbuk spirulina, tubuh manusia akan bertindak balas kerana serbuk sangat mudah dicerna dan diserap. Minuman Spirulina menyediakan tenaga dan pemakanan pada waktu yang tepat sekali atau dua kali sehari (antara makanan atau makanan).

Nama: Chris Sun E-mel : sales03@syextract.com

Tel: + 86-029-88606113 Whatsapp: 0086-177-9201-2531

Sepasang:Faedah Kesihatan Ekstrak Epimedium Seterusnya:Apa itu Serbuk Kolagen Ikan?