Pineapple Powder-Organic Natural Pineapple Juice Serbuk Minuman Mix

- Apr 18, 2017-

Pineapple Powder

adalah dari jus buah nanas segar dan pulpa. Ia kaya dengan vitamin c dan bromelain. Makan nanas atau minum jus nanas bukan sahaja boleh membantu anda menurunkan berat badan tetapi juga boleh menggalakkan penghadaman.

Kegunaan Powder nanas

Setiap orang boleh makan serbuk nanas, lemah terutama fizikal dan orang rintangan miskin. Nanas jus serbuk juga boleh sebagai perasa untuk Bubur atau bahan-bahan kek, roti, kek bulan, kanak-kanak pemakanan makanan tambahan, ais krim dan jeli puding. Serbuk nanas juga boleh dibuat topeng buah-buahan, yang mendalam boleh membersihkan muka.

serbuk nanas

Serbuk nanas Saiyang berasal dari alam tiada pencemaran mangga segar. Ia adalah pengekalan lengkap bahan-bahan mentah mangga nutrien oleh pemprosesan teknologi canggih. Sekarang produk utama adalah

serbuk epal, serbuk pisang, serbuk betik, serbuk strawberry, serbuk nanas, serbuk oren, serbuk pir, serbuk mangga, serbuk labu, serbuk lobak merah, kurma merah serbuk, serbuk walnut siri yang lain.

Lebih serbuk buah-buahan di sini.

Xi'an Saiyang Bio-technology Co., Ltd

Nama: Jelly lee    Email: syextract@gmail.com      

Tel: + 86-029-88606113 Skye: jellylee Whatsapp: 0086-1-535-370-1372

Sepasang:Adakah Teh Hijau Extract Baik Untuk Anda? Seterusnya:Betik serbuk organik Dehidrasi Raw Green Paw Paw Jus Buah Powder Online