Apakah Coenzyme Q10?

- Oct 18, 2018-


Apakah Coenzyme Q10?


Coenzyme Q10 adalah antioksidan yang mengaktifkan pemakanan sel manusia dan tenaga selular. Ia mempunyai fungsi untuk meningkatkan imuniti manusia, meningkatkan anti-oksidasi, menangguhkan penuaan dan meningkatkan daya hidup manusia. Serbuk serbuk coenzyme 98% adalah larut lemak. Ia digunakan secara meluas dalam penyakit kardiovaskular dalam perubatan. Dan ia digunakan secara meluas dalam nutraseutikal dan aditif makanan. 10% & 20% coenzyme powder adalah larut air yang lebih kerap digunakan dalam kosmetik sebagai bahan tambahan kosmetik.

Q10

Nama: Serbuk Coenzyme Q10

CAS NO .: 303-98-0

Spesifikasi: 98% (larut lemak), 10% & 20% (larut air)

Kaedah Ujian: HPLC

Rupa: serbuk oren


Serbuk Coenzyme q10 telah digunakan dalam bidang kosmetik, produk penjagaan kesihatan dan bidang farmasi kerana fungsi berikut:

1. Anti-penuaan Sebagai Coenzyme q10 antioksidan yang kuat melindungi sel-sel daripada bahan kimia dan faktor-faktor lain yang berbahaya.

2. Coenzyme q10 antioksidan secara semulajadi menghalang tubuh dan sel dari kerosakan radikal bebas dan berfungsi sebagai perisai terhadap kesan berbahaya.

3. Otot juga memerlukan enzim ini, disebabkan oleh peningkatan daya tenaganya. Eksperimen membuktikan bahawa orang yang mempunyai paras q10 Coenzyme yang seimbang lebih bertenaga dan bertenaga.


Xi'an Saiyang Bio-Technology Co., Ltd

Hubungi: Iris He Email: sales04@syextract.com

Bergerak / Whatsapp: +86 13096907808 WeChat: irishe1990


Sepasang:Silymarin ekstrak susu Thistle Seterusnya:Apakah faedah ekstrak biji anggur?