Apa itu Ekstrak Benih Guarana Baik?

- Jun 12, 2017-

Guarana juga dikenali sebagai koko Brazil yang kebanyakannya tumbuh di benua Amerika. Bahan-bahan mentah ekstrak guarana terutama dari Brazil.

Guarana Extract

Nama Produk: Guarana Extract Guarana extract

Bahagian yang digunakan: Benih

Tempat Bahan: Brazil

Rupa: Serbuk Benda Coklat

Spesifikasi: 10% 20%

Kaedah Ujian: HPLC

Rumus kimia: C28H58O

Nombor CAS: 60-18-4

Manfaat Ekstrak Guarana

1.Kognisi:

Guarana ekstrak Serbuk telah menunjukkan keputusan yang cepat dari segi kesan positif dalam kognisi. Kandungan yang tinggi menggalakkan kewaspadaan mental dan mengurangkan keletihan. Penyokong ekstrak biji guarana adalah pendapat yang dilepaskan dengan perlahan, dengan itu memberikan kesan rangsangan untuk jangka masa yang lebih lama.

2. pencernaan:

Guarana ekstrak Serbuk digunakan untuk memerangi masalah pencernaan, terutamanya pergerakan usus yang tidak teratur. Tannin yang hadir dalam ekstrak ini membantu dalam pencernaan makanan dan rawatan yang cirit-birit. Walau bagaimanapun, jangan gunakan ekstrak guarana dengan kerap untuk mengurangkan masalah pencernaan, kerana ia mungkin menjadi kebiasaan dalam jangka panjang.

guarana seed extract

3.Weight Rugi:

Ekstrak benih Guarana mengurangkan selera makan dan nafsu untuk makanan, sambil merangsang proses metabolik tubuh. Oleh itu, ia membantu membakar lemak terkumpul dan lipid, sebagai sumber tenaga untuk sel-sel dan tisu badan.

4.Penyakit Badan:

Secara tradisional, Natural Guarana Extract Powder telah digunakan sebagai rawatan untuk migrain sakit kepala, sakit sendi dan sakit haid.

Penggunaan Ekstrak Benih Guarana

Guarana adalah tumbuhan asli Amerika Selatan yang berfungsi sebagai sumber utama produk di rantau ini

Dari gula-gula hingga makanan tambahan berat badan. Ekstrak biji organik Guarana boleh ditambah kepada pelbagai produk,   Termasuk minuman tenaga, pembantu diet, bar sereal dan soda. Ekstrak benih Guarana boleh didapati dalam pelbagai bentuk, termasuk teh, tablet, serbuk dan titisan. Di Brazil, ia paling biasa digunakan sebagai agen perasa sebagai pengganti kola kacang dalam soda dan minuman ringan

Xi'an Saiyang Bio-technology Co., Ltd

Nama: Jelly lee E-mel: syextract@gmail.com        

Tel: + 86-029-88606113 Skye: jeli Whatsapp: 0086-153-5370-1372

Sepasang:Ginsenoside Organic Ginseng Root Extract Powder Seterusnya:Garcinia Cambogia Ekstrak Asid Hydroxycitric (HCA) dan Kurangkan Berat